+
Tulosta
Etusivu

Kysy kaupungilta

Seinäjoen kaupungin virkamiehet vastaavat kuntalaisten esittämiin kaupungin asioita koskeviin kysymyksiin. Henkilökohtaisiin, yksityiskohtaisiin tai pitkiin kysymyksiin ei ole www-sivulla mahdollista vastata. Jatkokysymyksissä kysyjä voi ottaa yhteyttä suoraan vastaajaan.

Kaupunkiympäristön toimialan palveluihin voit antaa palautetta tai esittää kysymyksiä palveluista ja toiminnasta uudessa Palautepalvelussa.

Palaute voi koskea katuja ja liikennettä, joukkoliikennettä, puistoja ja metsiä, kaupunkisuunnittelua, kaavoitusta, tontteja, ympäristöä, asumista, rakentamista tai toimitiloja.

Oikeasta reunasta löytyvällä hakutoiminnolla on mahdollista etsiä aiemmin esitettyjä kysymyksiä.

Lähetä kysymys

sakkomaksut

TerveyspalvelutAnne (27.08.2014, klo 13:10)

Erikoissairaanhoitoon taas lisää rahaa; päivän Ilkkaa lainatakseni.
Minkä verran maksetaan vuodessa sakkomaksuja SJK tk.sta. Klinikkavalmiita ja sakkopaikoilla potilaita viikottain, odottamassa tk-paikkaa keskussairaalassa.
Toinen kysymys tuliko säästöjä viime syksynä, kun kotihoidon/kotisairaanhoidon väkeä lomautettuna. Potilaat osin tk:ssa tai keskusaairaalsssa sakkopaikalla, koska paikkoja (=hoitajia) ei ollut.

Tiina Perä, johtava ylilääkäri (03.09.2014, klo 18:58)

Sakkomaksuja on kertynyt tänä vuonna heinäkuun loppuun mennessä 106 134 €, 135 sakkopäivää. Erikoissairaanhoidon menoihin on varattu talousarviossa n. 72.000.000 €. Kysymyksen toiseen osaan en pysty vastaamaan, tiedot siitä löytynevät kaupungin kansliasta.