+
Tulosta
Etusivu

Kysy kaupungilta

Seinäjoen kaupungin virkamiehet vastaavat kuntalaisten esittämiin kaupungin asioita koskeviin kysymyksiin. Henkilökohtaisiin, yksityiskohtaisiin tai pitkiin kysymyksiin ei ole www-sivulla mahdollista vastata. Jatkokysymyksissä kysyjä voi ottaa yhteyttä suoraan vastaajaan.

Kaupunkiympäristön toimialan palveluihin voit antaa palautetta tai esittää kysymyksiä palveluista ja toiminnasta uudessa Palautepalvelussa.

Palaute voi koskea katuja ja liikennettä, joukkoliikennettä, puistoja ja metsiä, kaupunkisuunnittelua, kaavoitusta, tontteja, ympäristöä, asumista, rakentamista tai toimitiloja.

Oikeasta reunasta löytyvällä hakutoiminnolla on mahdollista etsiä aiemmin esitettyjä kysymyksiä.

Lähetä kysymys

Terveyskeskusmaksut

TerveyspalvelutAkuutti sairaus ei kysele (28.07.2014, klo 19:46)

Miksi terveyskeskuksen vastaanotolla ei ole tietoa vuosimaksusta?

Tiina Perä, Johtava ylilääkäri (14.08.2014, klo 08:06)

Asiakasmaksuasetuksen 7§ mukaan terveyskeskuksen avohoidon maksuja voidaan periä kahdella eri tavalla, joko vuosimaksuna tai kertamaksuina. Perintätavasta päättää terveyskeskusta ylläpitävä kunta. Seinäjoen sosiaali- ja terveyslautakunta on päättänyt, että Seinäjoella peritään 14,70 euron käyntimaksu, jonka saa periä ainoastaan kolmelta ensimmäiseltä käynniltä kalenterivuodessa. Vuosimaksu ei siis ole käytössä.