+
Tulosta
Etusivu

Kysy kaupungilta

Seinäjoen kaupungin virkamiehet vastaavat kuntalaisten esittämiin kaupungin asioita koskeviin kysymyksiin. Henkilökohtaisiin, yksityiskohtaisiin tai pitkiin kysymyksiin ei ole www-sivulla mahdollista vastata. Jatkokysymyksissä kysyjä voi ottaa yhteyttä suoraan vastaajaan.

Kaupunkiympäristön toimialan palveluihin voit antaa palautetta tai esittää kysymyksiä palveluista ja toiminnasta uudessa Palautepalvelussa.

Palaute voi koskea katuja ja liikennettä, joukkoliikennettä, puistoja ja metsiä, kaupunkisuunnittelua, kaavoitusta, tontteja, ympäristöä, asumista, rakentamista tai toimitiloja.

Oikeasta reunasta löytyvällä hakutoiminnolla on mahdollista etsiä aiemmin esitettyjä kysymyksiä.

Lähetä kysymys

Näkemäesteet pois

Puistot ja viheralueetristeystä päivittäin käyttävät (20.05.2014, klo 08:02)

20.5.2014: Hallilanvuorenviidan ja Metsäkukanviidan kulmaukseen kasvaa tien vieressä vauhdilla pusikko, joka vuosi vuodelta haittaa enemmän näkyvyyttä risteysalueella, varsinkin nyt kun puihin tulee lehdet. Voisiko näkemäaluetta tässä kohdassa laajentaa?

Reijo Vaisto, Kunnossapitopäällikkö (22.05.2014, klo 14:28)

Kysymyksesi on varsin ajankohtainen aikaisen kevään johdosta! Kunnosapito-ohjeman mukaisesti tarkoituksemme oli ajoittaa työt alkamaan heinäkuulla, mutta lämpimän kevään takia työt alkavat jo kesäkuussa jatkuen syksyyn. Kyseinen risteysalue on raivauslistalla.

Attendo

Ikäihmisten palvelutPekka (03.05.2014, klo 00:45)

Vierailin ystäväni äidin luona ystäväni kanssa Anttendo pihlakartanossa 1.5.2014. Suorastaan järkytyin. Ystäväni äiti on kaupunkin ostamalla palveluasumis paikalla. Laskujeni mukaan paikalla oli 3 hoitajaa n 30 asukasta kohden. Yöllä kuulemma vain yksi. Hoitajien mukaan muuta henkilökuntaa ei ole. Hoitokodissa vallitsi täysi kaaos. Olisiko kaupungin hyvä tarkistaa, että ostamansa palvelut vastaavat edes inhimillista asumista. Ystäväni nimeä en kerro. Mutta olisi hyvä tarkastaa että palvelukodissa on riittävästi henkilökuntaa paikalla iltaisin ja viikonloppuisinkin...

Anneli Saarinen, Ikäihmisten palvelujen tulosaluejohtaja (13.05.2014, klo 13:17)

Kiitos palautteesta! Meillä on säännöllistä yhteydenpitoa ko. yrityksen kanssa kuukausittain. Selvitämme asiaa toiminnasta vastaavan henkilön kanssa.