+
Tulosta
Etusivu

Kysy kaupungilta

Seinäjoen kaupungin virkamiehet vastaavat kuntalaisten esittämiin kaupungin asioita koskeviin kysymyksiin. Henkilökohtaisiin, yksityiskohtaisiin tai pitkiin kysymyksiin ei ole www-sivulla mahdollista vastata. Jatkokysymyksissä kysyjä voi ottaa yhteyttä suoraan vastaajaan.

Kaupunkiympäristön toimialan palveluihin voit antaa palautetta tai esittää kysymyksiä palveluista ja toiminnasta uudessa Palautepalvelussa.

Palaute voi koskea katuja ja liikennettä, joukkoliikennettä, puistoja ja metsiä, kaupunkisuunnittelua, kaavoitusta, tontteja, ympäristöä, asumista, rakentamista tai toimitiloja.

Oikeasta reunasta löytyvällä hakutoiminnolla on mahdollista etsiä aiemmin esitettyjä kysymyksiä.

Lähetä kysymys

Areenan parkkipaikka ja Tiedekatu

Katu- ja liikennesuunnitteluVille (03.12.2013, klo 10:33)

Tiedekadun ja areenan parkkipaikan risteyksen etuajo-oikeussäännöt tuntuvat olevan monelle epäselviä. Parkkipaikalta tulevat olettavat, että risteyksessä pätee tasa-arvoisen risteyksen säännöt, ja toiset tulkitsevat, että Tiedekadulla on etuajo-oikeus.

Risteyksessä on kolissut monta kertaa, ja käsittääkseni tapauksissa tilanteet on tulkittu Tiedekatua ajavan eduksi.

Eikö asialle voisi tehdä jotain, laittaa risteykseen kolmio, tms.? Ainakin parkkimittarit tuli alueelle ennätyajassa, joten luulisi tämänkin onnistuvan.

Kari Havunen, kaupungininsinööri (04.02.2014, klo 15:42)

Tilanne on ollut tosiaan hieman epäselvä ja risteykseen on asennettu kärkikolmio P - alueelta saapuville.

Viestintästrategia

HallintoKiinnostunut (10.12.2013, klo 14:14)

Onko Seinäjoen kaupungilla kirjallista viestintästrategiaa? Jos on, miksi sitä ei ole saatavilla netistä?

Anu Männikkö, Viestintäpäällikkö (10.12.2013, klo 14:26)

Valmistelemme markkinointiviestintäyksikössä parhaillaan uusia viestintälinjauksia, jotka valmistuvat ensi vuoden alkupuolella. Linjaukset löytyvät siis ensi vuoden puolella myös viestinnän verkkosivuilta.