Kilpailu on päättynyt ja arvonta on suoritettu. Rakastunut Jussi -paidan voittivat: Tero P., Mirrbula, Riia R., Tanja V. ja Roundflat01. Voittajiin on oltu yhteydessä. Kiitos kaikille osallistujille.

Oletko viettänyt ikimuistoisia hetkiä Seinäjoella? Oletko rakastunut, löytänyt asunnon, työpaikan, parhaat farkut ikinä? Jaa diilisi Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä tai LinkedInissä hästägillä #ParasDiiliSeinäjoki.

Arvomme kaikkien diilinsä jakaneiden kesken viisi Rakastunut Jussi -paitaa. Osallistumisaika 22.2.–26.4.2021. Tutustu arvonnan sääntöihin tai palaa kampanjasivulle.

Näin osallistut

  1. Taltioi diili kuvaksi tai videoksi ja lisää siihen halutessasi Paras diili Seinäjoki -leima.
  2. Jaa kuva tai video julkisesti Instagramissa, Facebookissa, Twitterissä tai LinkedInissä #ParasDiiliSeinäjoki
  3. Voit voittaa Rakastunut Jussi -paidan
Punaharmaa villapaita, jussipaita, jossa perinteiset salmiakkikuviot on korvattu sydämillä. Uusi paita on nimeltään Rakastunut Jussi -paita.
Rakastunut Jussi on haluttu harvinaisuus. Jussi-paita on vuosikymmenten ajan edustanut eteläpohjalaista asennetta – sisua ja rohkeutta. Perinnepaidan uudessa versiossa salmiakkikuviot on korvattu sydänkuvioilla.

Lataa leimat käyttöösi

Leimat ovat png-muotoisia kuvatiedostoja.

Arvonnan säännöt

Arvontaan voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt. Kampanjan järjestäjä eli Seinäjoen kaupunki pidättää oikeuden hylätä sellaiset osallistujat, jotka ovat rikkoneet sääntöjä. Yksi henkilö voi osallistua useamman kerran. Osallistumisaika 22.2.–26.4.2021.

Arvontaan osallistuvat kaikki häshtägilla #ParasDiiliSeinäjoki julkisia päivityksiä Facebookissa, Instagramissa (ei Stories) ja Twitterissä jakaneet. Päivitykset voidaan jakaa Järjestäjän sosiaalisen median kanavilla. Jaoissa näkyy aina alkuperäisen postauksen tekijän nimi tai nimimerkki.

Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on laillinen oikeus käyttää ja jakaa päivityksiä. Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy säännöt ja Järjestäjän päätökset.

Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajien nimet valitsemissaan kanavissa. Osallistujien tietoja ei käytetä markkinointitoimenpiteisiin.

Osallistumisajan päätyttyä kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan viisi Rakastunut Jussi -villapaitaa. Paidan arvo 150 euroa. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi.

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti Järjestäjän toimesta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta osallistumisen kautta saatujen yhteystietojen avulla viikon (7 päivää) sisällä arvonnasta, voittajan oikeus palkintoon raukeaa ilman korvausta.

Järjestäjä ei vastaa missään muodossa välillisistä tai välittömistä vahingoista, jotka aiheutuvat arvontaan osallistumisesta. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden keskeyttää tai päättää arvonnan milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja syitä mainitsematta. Oikeustien käyttäminen on poissuljettu. Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron palkinnoista. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Arvonta noudattaa Suomen lakia. Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Seinäjoen kaupungin tietosuoja: https://www.seinajoki.fi/osallistu-ja-asioi/asiointi/tietosuoja/


Tilaa hyville diileille -kampanjasivulle