Päihdetilannekysely asukkaille

Värikkäässä kuvassa ihmisiä kävelemässä keskustassa kesällä.
Seinäjoen kaupunki toteuttaa huhtikuun aikana päihdetilannekyselyn. Haluamme selvittää asukkaiden näkemyksiä kaupungin päihdetilanteesta sekä kerätä toiveita kaupungissa tehtävälle ehkäisevälle päihdetyölle. Kysely on avoinna 5.4. – 30.4.2023 välisellä ajalla.

Päihdetilannekysely on tarkoitettu kaikille kaupunkilaisille. Kyselyssä painotetaan erityisesti alaikäisten päihteiden käyttöön liittyviä asioita. Kyselyn tuloksia tullaan hyödyntämään ehkäisevän päihdetyön suunnittelussa ja kehittämisessä.

Nuorten vastauksia kerätään kouluilla

Päihdetilannekysely toteutetaan osana ehkäisevän päihdetyön Festaripakka-toimintamallia. Festaripakan tavoitteena on vähentää ja ennaltaehkäistä nuorten päihteiden käyttöä sekä edistää vastuullista juhlimista ja päihteetöntä kaupunkiympäristöä. Festaripakka-harjoittelijat keräävät kyselyyn nuorten vastauksia Seinäjoen yläkouluilla, lukioilla ja Sedun toimipisteillä huhtikuun aikana.

Voit seurata Festaripakkaa Instagramissa @festaripakka

Kaksi harjoittelijaa kuvattuna kirjaston ulkopuolella päällään valkoiset t-paidat, joissa rinnassa Festaripakka-logo ja toisella on käsissään Festaripakka-juliste.
Festaripakka-harjoittelijat Tania ja Roosaliina keräävät kouluilla nuorten vastauksia päihdetilannekyselyyn.

Ohjeet vastaamiseen

Kyselyyn pääsee vastaamaan alla olevista linkeistä. Vastaaminen vie aikaa noin 5 minuuttia.

Linkki nuorten kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/C9053D916C8B7DC4

Linkki aikuisten kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/E07ABCF9C103C304

Kyselyn yhteydessä voi osallistua arvontaan. Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan nuorille Ideaparkin lahjakortteja ja aikuisille vaihtoehtoisesti Seinäjoen kaupunginteatterin tai uimahallin/kuntosalin lahjakortteja.

Lisätietoja:
Henna Rantasaari, hyvinvointipäällikkö, 050 354 9311, henna.rantasaari@seinajoki.fi
Sanna Martin, viestintäsuunnittelija, 050 339 0439, sanna.martin@seinajoki.fi