Nettiajanvaraus riskiryhmien influenssarokotuksiin on nyt avattu

Seinäjoella influenssarokotuspäivä on lauantaina 14.11.2020. Koronatilanteesta johtuen rokotukset annetaan ajanvarauksella. Nettiajanvaraus rokotuksille on nyt avattu. Rokotamme ainoastaan ajan varanneet henkilöt. Jos et ole varannut aikaa, et voi tulla rokotukselle. Rokotukset on hajautettu eri toimipisteisiin. Aikaa varatessasi katso mihin toimipisteeseen sen varaat. Rokotuspaikkoja ovat:

 • Y-talo
 • Myllyparkki
 • Kasperin neuvola
 • Joupin neuvola
 • Pajuluoman neuvola
 • Kirkonkrannin aikuisneuvola
 • Peräseinäjoen terveyspalvelukeskus
 • Ylistaron terveyspalvelukeskus
 • Nurmon terveyspalvelukeskus
 • Isonkyrön neuvola (huom. lehti-ilmoituksessa ilmoitettu virheellisesti Isonkyrön terveysasema)

Varaa aika netin kautta. Mikäli nettiajanvarauksen tekeminen on täysin mahdotonta, voi ajan varata myös soittamalla. Influenssarokotusten ajanvarauspuhelinnumero ilmoitetaan viikolla 45.  Muista ajanvarauspuhelinnumeroista ei voi aikaa varata.

Lapset ja lapsiperheet rokotetaan omassa lastenneuvolapisteessä, jonne aika varataan netissä. Myös perheen aikuiset rokotetaan lastenneuvolassa yhdessä rokotettavien lasten kanssa. 

Ohjeita rokotukseen saapuville

Noudata ajanvarausaikaa täsmällisesti. Rokotusajat ovat 5 minuutin välein. Jokaiselle rokotettavalle varataan oma aika. Saman perheen jäsenet varatkaa aikaa peräkanaa. Rokotukselle ei tulla etukäteen ja rokotuspaikalta poistutaan heti, kun on kulunut 15 minuuttia rokotuksen annosta. Rokotukselle tullaan vain täysin terveenä.

Rokotus laitetaan vasempaan olkavarteen. Huomio vaatetuksessasi, että saat nostettua hihan ylös. Ei tiukkoja, napitettavia paitoja.

Saattajat tulevat rokotuspaikalle vain silloin, kun se on aivan välttämätöntä. 

Jokainen laittaa kotoa lähtiessään maskin kasvoilleen ja huolehtii omalta osaltaan turvaväleistä.

Maksuttomaan influenssarokotteeseen ovat oikeutettuja riskiryhmiin kuuluvat eli sosiaali- ja terveydenhuollon sekä lääkehuollon henkilöstö, raskaana olevat naiset, kaikki 65 vuotta täyttäneet, kaikki 6 kuukauden – 6 vuoden ikäiset lapset, sairautensa tai hoitonsa vuoksi riskiryhmiin kuuluvat, vakavalle influenssalle alttiiden henkilöiden lähipiiri, varusmiespalveluksen aloittavat miehet ja vapaehtoisen asepalveluksen aloittavat naiset.

Varaa aika rokotukselle netissä
Varmista oikea rokotuspaikka
Ole täsmällinen
Vain terveenä rokotukselle
Maski kasvoille jo kotona
Muista turvaväli

Ohje nettiajanvarauksen tekemiseen:

 1. Kirjaudu verkkopankkitunnuksella tai mobiilivarmenteella.
 2. Valitse Ajanvaraukset > Varaa uusi aika valikosta
 3. Valitse toimipiste (=vastaanoton tyyppi) mihin haluat mennä rokotettavaksi.
 4. Valitse rokotusaika.
 5. Saat vahvistuksen varauksellesi ja voit poistua.