Kumppanuuspöytä Seinäjoella toimiville järjestöille

Kumppanuuspöydän logo. Piirrettyjä ihmisiä pyöreän pöydän ympärillä.
Tervetuloa Seinäjoen Kumppanuuspöytään tiistaina 5. maaliskuuta klo 17-19 Seinäjoen Apila-kirjaston Jaaksi-saliin. Ilmoittaudu mukaan sunnuntaihin 25. helmikuuta mennessä.

Kutsumme Seinäjoella toimivia järjestöjä, yhdistyksiä, seuroja ja muita yhteisöjä yhteiseen Kumppanuuspöytään. Kumppanuuspöydän ohjelmassa on Seinäjoen kaupungin järjestöyhteistyön suunnitelmat, Kauhavan seudun vanhustenkotiyhdistyksen Aijjoos-toiminnan esittely sekä osallistuvien järjestöjen kuulumiset.

Seinäjoen kaupunki on valmistelemassa kehittämissuunnitelmaa kaupungin ja järjestöjen väliselle yhteistyölle. Tulevan kevään aikana selvitämme, millaisia tuki- ja yhteistyömuotoja on käytössä Seinäjoen kaupungin toimialojen ja kolmannen sektorin välillä. Selvitystyöhön liittyen kuulemme järjestöjen, seurojen ja muiden yhteisöjen edustajia.

Ohjelma

  • Tilaisuuden avaus ja aiheeseen johdattelu
  • Aijjoos-toiminnan esittely, Marja-Liisa Nevala, Aijjoos-toiminnan kehittämispäällikkö, Kauhavan seudun vanhustenkotiyhdistys
  • Porinapaja: Mitä järjestöille kuuluu nyt?
  • Seinäjoen kaupungin järjestöyhteistyö, Katja Kivioja, järjestötyönkoordinaattori, Seinäjoen kaupunki
  • Loppupuheenvuoro ja kiitokset

Ilmoittaudu mukaan su 25.2. mennessä osoitteessa: https://www.lyyti.in/kumppanuuspoyta2024

Lisätietoja:
Kaija Göös, ikääntyvien palveluiden koordinaattori, Seinäjoen kaupunki, kaija.goos@seinajoki.fi, 040 661 6980

Kumppanuuspöytä on yhteistyöfoorumi, jonka tavoitteena on lisätä kaupungin ja järjestöjen välistä vuoropuhelua ja yhteistyötä. Lisätietoa Seinäjoen Kumppanuuspöydästä: https://www.seinajoki.fi/osallistu-ja-asioi/kyla-ja-kaupunkiaktivismi/kumppanuuspoyta/