+
Tulosta
Etusivu

ValotON-tapahtuma

ValotON-tapahtuma on 4.—6.12.2017 järjestettävä valotaide- ja kaupunkikulttuuritapahtuma, joka tuo iloa, valoa ja elämyksellisyyttä pimeään vuodenaikaan.

Toista kertaa järjestettävää ValotON-tapahtumaa vietetään maanantaina 4.12. Taidehallilla (Upankatu 3), jossa ohjelmassa on mm. valoton näyttelyopastus, performanssia ja valotaidetta. Illan musiikista vastaa lauluyhtye VOCAL! Tiistaina 5.12. Aalto-keskuksessa on nähtävillä mm. Anne Roinisen Car Show -valoteos sekä SYTY-ryhmän tulishow. Samana päivänä järjestetään kirjastolla Itsenäisyyspäivän etkot –tapahtuma. Keskiviikkona 6.12. ValotON huipentuu kaikille avoimeen Itsenäisyyspäivän juhlaan Kampustalolla (Kalevankatu 35).

Lisäksi tapahtuma näkyy mm. Peräseinäjoen Nuorisotila Dixiin, jossa rakennamme yhteisöllisen valoteoksen yhdessä tilan käyttäjien kanssa.

Piristä tuttua ympäristöä valaisemalla parvekkeesi tai ikkunasi
Seinäjoen kulttuuripalvelut toivovat, että tapahtuma tuo esiin myös kaupunkilaisten tekemää valotaidetta, joten haastamme SINUT mukaan valotalkoisiin! Oman valoteoksen materiaalina voi olla erilaiset valot ja valaisimet, silkkipaperit, kankaat, videot ja varjot. Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi teemaväritys voi olla vaikka sinivalkoinen. Voit toteuttaa valoteoksesi ennen ValotON-tapahtumaa tai sen aikana.

Osallistu ValotON-kuvakilpailuun
Ilmianna oma valopilkkusi jakamalla siitä kuva Instagramissa tai Facebookissa tunnisteella #ValotONSeinäjoki ja olet mukana yllätyspalkinnon arvonnassa!

Ohjelmakokonaisuuden tuottavat Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut, Taidehalli, Preppaamo, Lastenkulttuurikeskus Louhimo, Taito EP, Seinäjoen lukio, Studio DeDanse ja VOCAL! -lauluyhtye. ValotON-tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran marraskuussa 2016 Kalevan navetassa.

Ota yhteyttä:
Roope Ekman, Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut
p. 044 754 1618
roope.ekmanseinajoki.fi

Päivi Oksanen, Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut
p. 044 418 1807
paivi.oksanenseinajoki.fiSeinäjoen kaupunki

Kulttuuripalvelut

PL 215

60101 Seinäjoki

kulttuuriseinajoki.fi
p. 06 416 2111 (vaihde)

***

Kulttuuri jättää jäljen!