+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Kulttuuri ja liikunta » Kulttuuripalvelut » Kulttuurilehti Ilmiö

Kulttuurilehti Ilmiö

Ilmiö on kulttuurilehti, joka esittelee Seinäjoen kulttuurilaitosten ja kulttuurin ammattilaisryhmien monipuolista tarjontaa ja ohjelmistoja. Lehdessä kerrotaan myös tarkemmin produktioista ja ihmisistä kulttuuri-ilmiöidemme takana. Ilmiö ilmestyy kaksi kertaa vuodessa ja se jaetaan kaikkiin Etelä-Pohjanmaan alueen kotitalouksiin. Varsinaisen jakelun jälkeen lehteä saa noutaa Seinäjoen kirjastoista, Rytmikorjaamolta sekä Taide Seinäjoki -verkoston toimipisteistä.

Ilmiötä koordinoi Taide Seinäjoki -verkosto, johon kuuluvat tällä hetkellä Seinäjoen kaupunginorkesteri, Seinäjoen kaupunginteatteri, Seinäjoen taidehalli, Kulttuurikollektiivi Silta ry, Taideyliopiston Sibelius Akatemia/Seinäjoen toimipiste, Seinäjoen kaupunki, Etelä-Pohjanmaan maakuntamuseo, Amfora/taiteilija Päivi Rintaniemi ja Kulttuuriyhdistys KoHo ry. Lehden julkaisija on Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut. Verkosto ja idea yhteisestä lehdestä syntyivät kulttuurin ja taiteen ammattilaisten haastattelujen ja kulttuuripalveluiden järjestämien työpajojen tuloksena. Tilaisuuksissa havaittiin, että kulttuuri- ja taidetoimijoilla on tarve ja halu lisätä yhteistä näkyvyyttä ja yhteistyötä, jonka seurauksena toimijoista koottiin Taide Seinäjoki -verkosto. Kulttuurilehti Ilmiö on verkoston ensimmäinen yhteinen voimannäyte.

Tervetuloa mukaan tekemään Ilmiötä

Ilmiö esittelee alueen kulttuurilaitosten ja kulttuurin ammattilaisryhmien ohjelmaa kausittain. Lehti painottuu ammattimaisten, suunnitelmallisten, jatkuvien ja tapahtumallisten sisältöjen esittelyyn. Lehden sivuhinta on noin 1300-1600€. Jakelualue on Etelä-Pohjanmaan alueen kotitaloudet (noin 91 000 kpl). Taide Seinäjoki -verkosto toivottaa myös uudet kulttuuri-ilmiöiden tekijät mukaan lehden sivuille. Mikäli toimintasi täyttää edellä mainitut näkökulmat, ota yhteyttä lehden toimituskuntaan!

Myös erilaiset kulttuurin ja taiteen harrastajaryhmät voivat osallistua lehteen ostamalla ilmoituspaikan (koko 100x70 mm). Ilmoituspaikan hinta on 200€.

Yhteystiedot

Leena Kråknäs, kulttuuritoimenjohtaja
p. 040 774 8559, leena.kraknasseinajoki.fi
Seinäjoen kaupungin kulttuuripalvelut


Seinäjoen kaupunki

Kulttuuripalvelut

PL 215

60101 Seinäjoki

kulttuuriseinajoki.fi
p. 06 416 2111 (vaihde)

***

Kulttuuri jättää jäljen!