Kaikille avoin ehkäisevän päihdetyön tapahtuma Toimarilla

Toimintojentalon eteisessä tervetuloa-kyltti, jonka edessä syksyinen kukkaistutus.
Ehkäisevän päihdetyön viikkoa vietetään ensi viikolla 6.-12. marraskuuta. Viikon teemana tänä vuonna on Käsi kädessä: Päihde- ja mielenterveystyö. Osana valtakunnallista teemaviikkoa järjestämme Käsi kädessä -tapahtuman perjantaina 10.11. klo 10-13 Toimintojentalolla. Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin.

-Niin moni asia elämässä kulkee käsi kädessä, mm. yksinäisyys voi johtaa päihteiden käyttöön, mutta myös päihteiden käyttö voi tuoda yksinäisyyttä. Tapahtuman tavoitteena on lisätä tietoa ennalta ehkäisevästä mielenterveys- ja päihdetyöstä sekä tuoda toivoa hankaliinkin tilanteisiin, kertoo ikääntyvien palveluiden koordinaattori Kaija Göös Seinäjoen kaupungilta.

-Tapahtuma on suunnattu ikäihmisille ja työikäisille, mutta tervetulleita ovat kaikki, joita asia kiinnostaa. Toivomme runsaasti kävijöitä ja hyviä kohtaamisia.

Tilaisuus alkaa klo 10 Lakeuden mielenterveys ry:n toiminnanjohtajan Elina Anttila-Varpulan puheenvuorolla, jonka aiheena on Käsi kädessä – kenenkään ei tarvitse olla yksin. Alkupuheenvuoron jälkeen tapahtumassa voi kierrellä tutustuen eri toimijoiden esittelypisteisiin. Esittelypisteillä voi esimerkiksi testata puristusvoimaa ja kokeilla riksapyörän kyytiä.

Tapahtuman järjestävät: Seinäjoen kaupungin liikuntapalvelut ja kulttuuripalvelut, Toimintojentalo, Järjestötalon kulttuurikaverit, Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry, MIELI Lakeuden mielenterveys ry, SPR, Hetken merkitys-hanke ja Olkkari.

Göös Kaija

ikääntyvien palveluiden koordinaattori , Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen