Hyvinvointiseminaarissa asiaa asukkaille ja ammattilaisille – tule mukaan!

Hyvä elää Etelä-Pohjanmaalla -hyvinvointiseminaari järjestetään torstaina 9. helmikuuta klo 9.00–15.30 Kampustalon Seinäjoki-salissa. Tilaisuus on maksuton ja tarkoitettu kaikille hyvinvoinnin parissa työskenteleville. Seminaarin pääpuhuja on vuoden professoriksi vuonna 2021 valittu ja valtion tiedonjulkistamispalkinnolla palkittu professori Juhani Knuuti. Puhujina ovat myös mm. liikuntalääketieteen professori ja erikoislääkäri Jari Parkkari, läänintaiteilija Venla Korja ja Darravapaa-yhteisön perustajajäsen Laura Wathén.

Päivän seminaariin voi ilmoittautua 30.1. asti. Ilmoittautumislomake ja seminaariohjelma löytyvät osoitteesta: www.seinajoki.fi/hyvinvointiseminaari2023

Tietotulvan pyörteissä -paneelikeskustelu

Seminaaripäivän jälkeen jatketaan asukastilaisuudessa hyvinvoinnin teemalla. Apila-kirjaston Jaaksi-salissa järjestetään 9.2. klo 17.30-19 kaikille avoin paneelikeskustelu Tietotulvan pyörteissä. Keskustelussa pohditaan mm. miksi virheelliset terveysuskomukset pysyvät? Mihin tietoon voi luottaa kun asiantuntijatkin ovat erimielisiä? Mikä auttaa selviämään arjessa epävarmuuden keskellä?

Keskustelemassa ovat lääketieteen tohtori, professori Juhani Knuuti; liikuntalääketieteen professori, erikoislääkäri Jari Parkkari, uskonnon opettaja, somevaikuttaja Hanna Kivisalo; sosiaalisesta mediastakin tuttu anestesiologiaan ja tehohoitoon erikoistuva lääkäri Jenni Puoliväli-Oksala sekä Sydänliiton kehittämispäällikkö Heidi Karjanlahti. Tilaisuuden juontaa toimittaja Marja Tyynismaa.

Jaaksi-salin paneelikeskustelu on maksuton ja kaikille avoin. Ei ennakkoilmoittautumista.

Lämpimästi tervetuloa!

Hyvinvointiseminaarin järjestävät Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue, Seinäjoen kaupunki, Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry.