Nainen poseeraa kameralle ja haroo hiuksiaan.

”Olen Lappajärveltä kotoisin ja asunut koko elämäni Pohjanmaalla, joten pohjalaisuus virtaa syvällä verisuonissani. Vaikka muuten tulee reissattua maailmalla, niin sydän on aina Pohjanmaalla.

Nyt jo viidettä vuotta Seinäjoella asuvana voin todeta, että on tullut tehtyä mahrottoman hyvä diili! Kun muutama vuosi takaperin tuli ajankohtaiseksi ostaa oma asunto, niin Seinäjoki valikoitui kotipaikaksi sen keskeisen sijainnin ja erittäin kattavien palveluiden perusteella. Täältä on helppo kulkea minne vaan ja apua löytyy nurkan takaa. Kuortaneelle oli ja on helppo kulkea, sillä se oli huippu-urheilu-urani päivittäisharjoittelupaikka ja nykyisin työpaikkani valmentajana.

Pidän tärkeänä ihmisen jatkuvaa itsensä haastamista.

Liikunnallinen elämäntapa ja innokas kuntoilu kuuluvat arkeeni. Seinäjoen mahtavat liikuntamahdollisuudet tarjoavat hyvät puitteet pitää kuntoa yllä. Kuntosali löytyy läheltä ja metsikössä pystyy nauttimaan luonnosta ja raikkaasta ulkoliikunnasta. Golfiinkin hurahdin viime kesänä, joten Ruuhikosken golfkenttä on tullut myös tutuksi. Tänä talvena olen innostunut erityisesti hiihtämisestä. Pidän tärkeänä ihmisen jatkuvaa itsensä haastamista. Kävimme miesystäväni kanssa suksimassa 50 kilometriä, vain kokeillaksemme kestääkö kantti. Ja kestihän se, joten periksiantamottomuutta löytyy yhä!

Menestyksekkään urheilu-uran jäätyä jo taakseni, on tullut myös aika uusille kuvioille. Perustin viime vuoden lopulla yritykseni, PO Sports Oy:n, jossa teen sekalaisia urheiluun ja mediaan liittyviä töitä. Yrityksen perustaminen Seinäjoelle oli tietysti luonnollinen jatkumo, sillä minua kiehtoo erityisesti kaupungin yrittäjähenkinen asenne sekä vahva halu uudistua sekä kehittyä koko ajan muuttuvassa maailmassa. Täältä löytyy sitä asennetta, jonka tiedän pulppuaman myös itsestäni.

Yrittäjäksi lähteminen oli aluksi pelottava ajatus, mutta syvällisen pohdinnan jälkeen totesin sen olevan minulle suunnattoman luonteva vaihtoehto. Pidän urheilu-uraa erittäin opettavaisena polkuna kohti yrittäjyyttä, sillä olenhan niin sanotusti työllistänyt itseni jo pitkään huippu-urheilun parissa. Erilaiset sponsori- ja yhteistyökuviot ovat opettaneet esiintymään, neuvottelemaan ja kehittämään ideoita yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Kova työmoraali on juurtunut syvälle, sillä ilman raakaa työtä on turha odottaa menestystä.

Siksi luotankin vahvasti, että yhdessä voimme rakentaa alueen hyvinvointia ja tulevaisuutta, sillä meidän Seinäjoessa on potentiaalia vaikka mihin!

Vaikka olen ottamassa vasta ensiaskeliani yrittäjän polulla, niin uskon vahvasti, että kovalla työllä sekä innokkaalla ja intohimoisella asenteella on mahdollisuuksia vaikka mihin. Ihmisten inspiroiminen ja motivoiminen liikkumaan sekä saavuttamaan tavoitteitaan on sydämeni asia. Tie Pohjanmaalta maailman kärkeen on ollut raskas ja vaikea, mutta kovan työn tulos. Siksi luotankin vahvasti, että yhdessä voimme rakentaa alueen hyvinvointia ja tulevaisuutta, sillä meidän Seinäjoessa on potentiaalia vaikka mihin!

Raudan lujalla otteella, mutta pilke silmäkulmassa elämässä eteenpäin!”

Petra Olli