Muuta elämäsi paremmaksi

Mitäpä jos tekisit etätyöperäisen muuton Seinäjoelle maailman parhaaseen etätyöpisteeseen? Etätyöperäinen muutto on elämän muuttamista paremmaksi. Tutustu elämään Seinäjoella avaruuden pääkaupungissa!

Harrin koti on asettunut Seinäjoelle

"Ennen koronapandemiaa pendelöin Vincitin Tampereen toimistolle muutaman kerran viikossa, mutta nyt on tullut tehtyä pitempi pätkä kotitoimistolta. Välillä saatan osallistua työpaikan etäpalavereihin laiturin päästä tai järven penkalla kävellessä. Seinäjoen sijainti on erinomainen. Junalla pääsee tunnissa Tampereelle ja töiden tekeminen onnistuu helposti junassa.”

Anu työskentelee Seinäjoelta Helsingin kaupungille

"Minä olen töissä Helsingin kaupungilla, jossa toimin kiinteistölakimiehenä kaupunkiympäristön toimialalla. Mieheni puolestaan työskentelee Wärtsilässä Vaasassa projektitehtävissä. Työkuviomme on herättänyt välillä ihmetystä. Meille tämä on ollut kuitenkin toimiva järjestely ja saamme molemmat tehdä mielenkiintoista työtä."

Essin kaukokaipuu vaihtui etätöiksi Seinäjoella

"Eri paikoissa asuneena olen oppinut, että arki on aina arkea missä päin maailmaa tahansa. Seinäjoen lyhyet välimatkat, kaupungin kompakti koko ja avoimet ihmiset tekevät arjesta mukavampaa."

Ritan työnantaja on Englannissa ja asiakkaat Pohjoismaissa

"Ulkomaalaisena on vaikea löytää töitä Seinäjoelta, mutta minulla on ollut paljon onnea löytäessäni nykyisen työpaikkani. Toimin B2B-myyjänä ja hoidan asiakkuuksia kaikissa Pohjoismaissa. Työnantajani on Englannissa ja olen tehnyt jo yli kolme vuotta etätöitä Seinäjoella."

Tiina valloittaa maailmaa Seinäjoelta

”Aikoinaan päädyin Seinäjoelle asumaan sen vuoksi, että täältä oli helppo valloittaa maailmaa. Työni onkin vienyt minua 27 maahan kolmelle eri mantereelle."

Seinäjoki kotipaikkakuntana

Seinäjoella on tilaa kaikelle hyvälle. Meillä on tilaa unelmille pienimmistä toiveista suurimpiin suunnitelmiin. Kaupungista löydät kaikki hyvän elämän elementit: edullista asumista, nopeat kulkuyhteydet, työpaikkoja, urapolkuja ja yrittäjyyttä, monipuolisesti vapaa-ajan aktiviteetteja ympäri vuoden sekä turvallisen ympäristön.

Asuminen Seinäjoella

Seinäjoella on tarjolla kaupunki- ja maaseutuasumista: voit asua keskustassa, eri puolella kaupunkia olevilla kerros- ja pientaloalueilla, kylämiljöössä tai veden äärellä. Tarjolla on asumismuotoja kaikkiin elämäntilanteisiin. Omistusasuntojen keskimääräinen neliöhinta on 1897 € /m2 ja vuokra-asuntojen 11,93 €/m2.

Tutustu vapaisiin omistus- ja vuokra-asuntoihin

Kulkuyhteydet

Kaupungin sijainti ja kulkuyhteydet ovat erinomaiset. Seinäjoki on rautateiden risteyskaupunki, joten pääset junalla nopeasti ympäri Suomea, esimerkiksi alle kolmessa tunnissa Helsinkiin, kolmessa tunnissa Ouluun ja tunnissa Tampereelle. Liikkuminen suuren pienen kaupungin sisällä on sujuvaa ja välimatkat palveluihin ovat lyhyet.

Vapaa-aika

Seinäjoki tarjoaa monipuoliset ulkoilu-, kulttuuri- ja harrastusmahdollisuudet ympäri vuoden. Kaupunki tunnetaan myös eloisana tapahtumakaupunkina. Tunnetuimpia suurtapahtumia ovat muun muassa Provinssi, Tangomarkkinat ja Vauhtiajot.

Lue lisää vapaa-ajan tarjonnasta

Toimitiloja etätyöskentelyyn

Seinäjoella on hyvä tarjonta toimistotiloista. Voit valita työpisteen vain päiväksi tai täyden palvelun toimistotilan pidemmäksi aikaa. Kiinnostaisiko työhuone Framilla jokirannassa, rouheammassa ympäristössä Rytmikorjaamolla vai vanhan piirisairaalan rakennuksissa luonnonkauniilla Törnävällä?

Töihin Seinäjoelle

Etätöiden lisäksi Seinäjoella on runsaasti mielenkiintoisia työpaikkoja. Etelä-Pohjanmaalla on Manner-Suomen paras työllisyysaste. Työttömyysaste on Seinäjoella maan suurten kaupunkien pienin.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin

Yrityksille ja yrittäjille

Seinäjoella arvostetaan yrittäjiä ja yrittäjyyttä. Ryhdy yrittäjäksi, kehitä liiketoimintaasi ja sijoitu yrittäjyyden ykköskaupunkiin.

Tutustu aloittavan, kasvavan ja sijoittuvan yrityksen palveluihin

Ota yhteyttä

Anu, Krista ja Tytti auttavat sinua löytämään paikkasi avaruudessa. Soita numeroon 044 418 1119 tai laita viestiä osoitteeseen markkinointi@seinajoki.fi. Voit myös tilata uutiskirjeen.