Mies istuu pilkillä.

”Olen Peräseinäjoelta kotoisin, mutta kauas ei tarvinnut maisemia vaihtaa. Koti asettui aikuisiällä opiskelujen myötä luontevasti Seinäjoelle. Seinäjoki on tarjonnut hyvän ympäristön elämän eri vaiheisiin. Seinäjoen ammattikorkeakoulu on tukenut työelämän eri vaiheita, ja tällä hetkellä opiskelen jo kolmatta tutkintoa kyseisessä oppilaitoksessa. Olen iloinen, että olen saanut kasvatettua monipuolisen osaamisen oman paikkakunnan korkeakoulussa, eikä opintojen perässä ole tarvinnut suunnitella muuttoa. Opiskelu on sujunut joustavasti työn ohessa.

Yrittäjähenkinen kaupunki on tarjonnut myös hyvän ympäristön yrittäjänä toimivalle vaimolleni. Koti on pysynyt vankasti Seinäjoella, vaikka oma työpaikkani on vaihtunut kauemmas.

Etätöissä IT-alalla

Pari vuotta sitten etsin uusia uramahdollisuuksia. Vaihtoehtona oli muutto monipuolisemman työtarjonnan perässä Etelä-Suomeen. Halusimme kuitenkin jäädä Seinäjoelle tuttuun ja turvalliseen ympäristöön. Olin jo pitkään haaveillut työpaikasta modernisti johdetetussa IT-alan yrityksessä. Lopulta sainkin hienon mahdollisuuden työskennellä Vincit-nimisessä IT-yrityksessä. Ennen koronapandemiaa pendelöin Vincitin Tampereen toimistolle muutaman kerran viikossa, mutta nyt on tullut tehtyä pitempi pätkä kotitoimistolta. Seinäjoen sijainti on erinomainen. Junalla pääsee tunnissa Tampereelle ja töiden tekeminen onnistuu helposti junassa. Rauhallinen Seinäjoki tarjoaa myös oivan vastapainon kansainväliselle ja nopeatempoiselle IT-maailmalle.

Perhe viihtyy Kyrkösjärven maisemissa

Perheeseeni kuuluu vaimo, kaksi tytärtä ja poika. Asumme Simunassa Kyrkösjärven rannalla. Luonnossa viihtyvälle perheellemme alueesta on tullut tärkeä paikka. Käymme paljon uimassa, kalastamassa ja retkeilemässä Kyrkösjärven maisemissa. Välillä saatan myös osallistua työpaikan etäpalavereihin laiturin päästä tai järven penkalla kävellessä.”

Harri

Takaisin Muuta elämäsi paremmaksi -sivulle.