”Työurani alkoi jo nuorena mainostenjakajana ja tein kesätöitä useammassa paikassa. 16-vuotiaana aloitin oppisopimusoppilaana parturi-kampaamoalan opiskelut ja olin töissä siinä liikkeessä noin 5 vuotta.

Perustin oman liikkeen Puskantielle 1992. Marraskuussa 2019 muutimme uusiin liiketiloihin Kalevankatu 3:een. Meillä on mahtava työyhteisö ja kiva ilmapiiri.

Perheeseen kuuluu vaimo ja kaksi poikaa. Pojat opiskelevat jo muualla, mutta he työskentelivät kesän ajan täällä Seinäjoella. Olen kiitollinen, että olen saanut juurrutettua heihin yrittäjäasennetta. Poikani arvostavat työn ja opiskelun tärkeyttä.

Minulle tärkeä harrastus on metsätyöt ja kesämökin läheisyydessä olevat toimintapalstat. Siellä mieli ja kroppa pysyy kunnossa

On hienoa, että meillä riittää innovatiivisia ja rohkeita yrittäjiä.

Asun Pohjan kaupunginosassa omakotitalossa. Ympärille rakentuu uusia kerrostaloja, joten asuinympäristö kehittyy. Asukkaita saadaan kaupunkiin lisää, mikä on mielestäni hieno suunta tulevaisuudennäkymille.

Seinäjoen uusi tori ja sen ympärille valmistuneet ravintolat ja terassit ovat mielestäni todella tyylikkäitä. On hienoa, että meillä riittää innovatiivisia ja rohkeita yrittäjiä.

Täällä on kaikki hienot mahdollisuudet harrastaa liikuntaa. Seinäjoki on kehittyvä kaupunki, joten koskaan en ole haikaillut muualle muuttoa.”


Jukka

Avaruusasukkaat-sarjassa seinäjokelaiset kertovat unelmistaan, elämänsä käännekohdista, heille tärkeistä asioista tai asumismaisemistaan. Tarinat julkaistaan osana Seinäjoki 60 -juhlavuotta.