”Muutin Alavudelta Seinäjoelle 2013 työn perässä. Olen personal trainer, ja työssäni saan auttaa ihmisiä voimaan paremmin henkisesti ja fyysisesti. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin opettaminen on sydäntäni lähellä. Olen todella kiitollinen, että saan tehdä tätä työkseni!

Vaikka olin koronan vuoksi lomautettuna työstäni kolme kuukautta, en valita. Haluan elää ja katsoa asioita positiivisen kautta. Elämänarvot ovat selkeästi paremmin kohdallaan, kun on saanut vetää hieman happea. Nyt on ollut aikaa palautua.

Elämäni olennaisin asia on tyttäreni Milja. Normaaliarkena olen kaksi kertaa kuukaudessa viikonloppuiskä 8-vuotiaalle tytölleni. Nyt olen saanut ainutlaatuisen mahdollisuuden elää arkea hänen kanssaan normaalilla viikko-viikko-jaksotuksella.

Milja opettaa minua enemmän kuin minä koskaan pystyn häntä opettamaan.

Välimme ovat vankistuneet erittäin paljon tänä aikana. Tämä on kyllä ihan parasta! Milja opettaa minua enemmän kuin minä koskaan pystyn häntä opettamaan.

Seinäjoki tarjoaa meille loisteliaat mahdollisuudet liikkua ja viettää aktiivista aikaa yhdessä. Miljan suosikkeja ovat sisäliikuntapaikat, uimahalli ja leikkipuistot. Luonnossa liikkuminen on mielekästä kummallekin. Puitteet tähänkin ovat kunnossa Seinäjoella.

Täällä meidän on hyvä olla ja kaikki tarvittava on aina lähellä.”

Jouni


Avaruusasukkaat-sarjassa seinäjokelaiset kertovat unelmistaan, elämänsä käännekohdista, heille tärkeistä asioista tai asumismaisemistaan. Tarinat julkaistaan osana Seinäjoki 60 -juhlavuotta.