”Toinen meistä on syntyperäinen seinäjokelainen ja toinen myöhemmin eteläpohjalaistunut turkulainen, mutta lapsuutemme ja nuoruutemme olemme molemmat viettäneet lakeuksien keskellä. Kun muutama vuosi sitten elämä vei meidät hetkeksi Satakuntaan, tuli äkkiä koti-ikävä!

Nyt viihdymme Seinäjoen sydämessä uuden keskustorin laidalla. Tästä on helppo siirtyä perjantai-illan viettoon toria ympäröivien paikallisten makujen äärelle ja hyödyntää keskustan shoppailumahdollisuudet. Kesähelteillä sen sijaan, elämän ensin normalisoituessa, on kiva istahtaa hetkeksi alas toivottavasti yhä vilkastuvalle keskustorille ja nauttia paikallisesta sykkeestä.

”Seinäjoki tarjoaa meille kaiken, mitä tässä elämäntilanteessa kaipaamme.”

Vaikka joskus mietimme kliseisesti, olisiko ruoho sittenkin vihreämpää aidan toisella puolen, Seinäjoki tarjoaa meille kaiken, mitä tässä elämäntilanteessa kaipaamme: monipuoliset liikuntamahdollisuudet, keskeisen sijainnin hyvien kulkuyhteyksien varrella ja sopivasti vilskettä mutta samalla pienelle kaupungille ominaista rauhaa.”

Ida-Maria


Avaruusasukkaat-sarjassa seinäjokelaiset kertovat unelmistaan, elämänsä käännekohdista, heille tärkeistä asioista tai asumismaisemistaan. Tarinat julkaistaan osana Seinäjoki 60 -juhlavuotta.