Sivusto on päivitetty 21.9.2020

Ruokaostosten keräilypalvelua ja kotiinkuljetusta

Kaupat

Tarkemmat tiedot ruokakauppojen verkkokaupoista löytyvät ruokakauppojen sivustoilta:

Ravintoloiden ja kahviloiden noutoruoka

Visit Seinäjoki on kerännyt sivuilleen tietoa ravintoloista ja kahviloista, joista voi tilata ja hakea noutoruokaa: https://visitseinajoki.fi/noutoruoka/.

Kauppa-apu

Seinäjoen kaupungin ja Seinäjoen seurakunnan tarjoama kauppa-apu kantakaupungin, Ylistaron, Peräseinäjoen ja Nurmon alueilla on päättynyt 18.6.2020. Mikäli valtioneuvosto suosittelee riskiryhmäläisten ja yli 70-vuotiaiden välttämään kontakteja ja vähentämään asiointia, niin palvelua jatketaan.

Ruoka-apu

Seinäjoen seurakunta
Ruokapankki

Seurakunnan Ruokapankki toimii ajanvarauksella vaikeassa taloudellisessa tilanteessa olevien auttamiseksi. Ota yhteyttä  oman alueesi diakoniatyöntekijään joko puhelimitse tai sähköpostilla. Yhteydenotot ma-pe 9-15. Työntekijöiden yhteystiedot: https://www.seinajoenseurakunta.fi/diakoniatoimistot

Lakeuden ruoka-apu ry

Lakeuden ruoka-apu toimii Seinäjoella ja lähikunnissa. Ruoka-apu on tarkoitettu kaikille sitä tarvitseville.

Jakelu tapahtuu osoitteessa Vellamonrinne 1. Lisätietoja Lakeuden ruoka-apu ry:n Facebook sivuilta.

Olkkari, Kokemus- ja vertaistoimijat ry

Olkkari (Kokemus- ja vertaistoimijat ry) jakaa EU:n ruoka-apukasseja aukioloaikoina ma-to klo 12-16 ja pe klo 12-15. Ruokakassin voi noutaa Olkkarilta Kauppaneliö 2.

Lisätietoa Olkkarin Facebook-sivuilta: Olkkari, Kokemus- ja vertaistoimijat ry sekä yhdistyksen nettisivuilta www.olkkari.net.

Houm Church Seinäjoki

Houm Citycaressa juuri sinua varten ja valmiina auttamaan. Haluamme toimia kaupunkiemme ihmisten hyväksi ja tarjota apuamme niin arkisissa kuin taloudellisissa haasteissa. Citycare toimii Seinäjoella ja Tampereella.

Mikäli haluat pyytää apuamme, voit kertoa tarpeestasi lomakkeella.
Lisätietoja Houm Church Seinäjoen Facebook-sivuilta ja verkkosivuilta.