Haemme kirjastovirkailijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.4.2024 alkaen Peräseinäjoen monipalvelukirjastoon

Peräseinäjoen kirjasto talvella.

Seinäjoen kaupunginkirjasto on osaava, innostava ja jatkuvasti kehittyvä lukutaitojen, digitaitojen ja hyvinvoinnin edistäjä. Peräseinäjoen monipalvelukirjasto on yksi Seinäjoen neljästä lähikirjastosta. Kirjastolla on hyvät tilat, joissa järjestetään tapahtumia eri ikäisille sekä harrastus- ja kansalaistoimintaa. Kirjastolla on laaja omatoimiaukiolo. Kirjastosta saa myös opastusta ja neuvontaa kaupungin ja Kelan asioissa. Kuulumme Eepos-kirjasto-kimppaan.

Haemme kirjastovirkailijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.4.2024 alkaen Peräseinäjoen monipalvelukirjastoon

Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, neuvonta ja hyllytys. Osallistut kokoelmien hoitoon sekä tapahtumien ja käyttäjäkoulutusten toteuttamiseen. Tiedonhaunopetus ja mediakasvatus eri ikäisille kuuluvat tehtäviisi.

Kelpoisuusvaatimuksena on ammatillinen perustutkinto, johon sisältyvät tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen (35 ov) laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot; taikka tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kirjastoalan työkokemusta.

Odotamme sinulta aktiivista työotetta, hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä kohdata erilaisia asiakkaita sekä joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Sinulla tulee olla hyvät digitaidot ja monipuoliset valmiudet tarttua erilaisiin nopeastikin vaihtuviin tehtäviin. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden ja mahdollisuuden kehittyä osana Peräseinäjoen kirjaston osaavaa tiimiä. Saat ammattitaitoiset ja työstään innostuneet työkaverit.

Työ sisältää säännöllisesti iltavuoroja. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka. Työ alkaa 1.4.2024 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Työaika on 36,25 h viikossa. Tehtäväkohtainen palkka on 2405,90 euroa kuukaudessa ja työnvaativuuslisä 5 %. Työehtoja koskevat määräykset ovat KVTES:n mukaiset. Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakemukset 29.1.2024 klo 12.00 mennessä sähköisesti Kuntarekry-palvelussa, työavain SEI-01-4-23. Liitä hakemukseen ansioluettelo. Haastattelut järjestetään Seinäjoen Apila-kirjastossa 8.2.2024 klo 9-15. Henkilöllisyys ja kelpoisuutta osoittavat todistukset tarkistetaan haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat lähipalvelujohtaja Mia Penttala-Salli p. 044 754 1780 ja kirjastotoimenjohtaja Kirsti Länsikallio p. 044 754 1621.