+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Blogit » Opisto bloggaa

Blogit

Seinäjoen kansalaisopiston blogia seuraamalla pääset perehtymään toimintaamme pintaa syvemmältä. Blogia kirjoittavat ainakin aluksi opiston päätoiminen henkilöstö ja jatkossa toivottavasti myös tuntiopettajamme, opiskelijamme ja yhteistyökumppanimmekin! Haluamme kertoa opiston toiminnasta ja työstä hieman enemmän ja eri näkökulmista kuin mitä yleensä tullaan ajatelleeksi... Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan!Kevyemmin, mutta silti herkullisesti uuteen vuoteen!

15.01.2018, klo 13:06

Hyvä, helppo ja terveellinen – ruokavaliotaan keventävälle kolme taikasanaa, jotka innostavat kokeilemaan uutta. Joko raakapuuro on sinun ruokalistallasi?

Kommentit 0 kplLue lisää...

Pitsienkelin siivin joulunviettoon

21.12.2017, klo 10:55

Kommentit 0 kplLue lisää...

Yhteistä aikaa, tanssin taikaa

12.12.2017, klo 12:38

Opiskelijoiden kasvua ja intoa on ilo seurata. Erityisen kiihkeää kasvua ja uuden oppimista tapahtuu kansalaisopiston kurssien aikana lasten ryhmissä.

Kommentit 0 kplLue lisää...

Seinäjoki-aiheisia runoja

20.11.2017, klo 10:11

Nurmon kirjoittajaryhmä on luova kohtauspaikka sekä paljon kirjoittaneille että kirjoittamisesta vasta haaveileville. Jussi Matilaisen ohjauksessa opiskelijat saavat virikkeitä ja tietoa oman tyylin löytämiseksi ja vahvistamiseksi. Seuraavat Seinäjoki-aiheiset runot on kirjoittanut Anita Malkamäki. Runot on valittu Anitan esikoiskokoelmasta Unelmien risteyksessä (Sananjuuri 2016). Mikä kuudesta runosta miellyttää kaikkein eniten juuri sinua?

Kommentit 0 kplLue lisää...

Sitä oikeaa etsimässä

13.10.2017, klo 14:10

Elämä on valintojen tekemistä – ja elämistä valintojensa seurausten mukaisesti. Jotkut päätökset ovat helppoja ja nopeita, jotkut hieman vaikeampia.

Kommentit 0 kplLue lisää...