Öljystä uusiutuviin -toimintamalli

Toimintamallin tarkoituksena on tarjota erityisesti öljylämmitteisten pientalojen omistajille tietoa ja neuvontaa vaihtoehtoisista lämmitysmuodoista ja niihin siirtymisestä. Tietoa ja neuvontaa tarjotaan myös rahoituksesta, prosessin läpiviennistä sekä hinta-arvioita eri lämmitysmuotoihin vaihtamisesta.

Hankkeessa tuotetut infovihkoset tullaan lähettämään marraskuun 2020 aikana öljylämmitystä käyttäviin pientalokiinteistöihin Seinäjoen asemakaava-alueella.

Lisää tietoa löydät ”Mitä öljylämmityksen tilalle?” -infovihosta

Seinäjoen Energian tarjouskampanjan myötä kaukolämpöverkkoon liittyminen omakoti- ja paritaloille – 50% alennuksella! Jos lämmöntoimitus aloitetaan viimeistään vuonna 2022, myös johdot rakennetaan ilmaiseksi. Tarjous koskee 1.10.2020 – 31.5.2021 uudiskohteille tehtyjä sopimuksia. Lisätietoja osoitteesta: www.seinajoenenergia.fi

Energiaremontit -toimintamalli

Toimintamallin tarkoituksena on antaa tietoa ja neuvontaa paikallisille taloyhtiöille ja isännöitsijöille energiaremonttien suunnittelussa ja toteutuksessa.

Hankkeessa tuotetussa oppaassa on listattu sopivia energiatehokkuustoimia ikäryhmittäin jaotelluille taloille sekä tietoa avustuksista ja rahoituksesta. Opas lähetetään Seinäjoen alueen taloyhtiöille ja isännöitsijöille marraskuun 2020 aikana.

Lisää tietoa löydät Energiaremontit-oppaasta.

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä

Seinäjoen kaupunki
ympäristö@seinajoki.fi
Ympäristönsuojelu
050 307 3015

Thermopolis
info@thermopolis.fi
Maksuton energianeuvonta
044 438 4201
www.thermopolis.fi