+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työpaikat » 2019 » Huhtikuu » TYP-johtajan sijaisuus

TYP-johtajan sijaisuus

16.4.2019, klo 12:56

Työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu (TYP) on kunnan, Kelan ja TE-palveluiden yhteinen lakisääteinen toimintamalli koko Etelä-Pohjanmaalla, joka palvelee pidempään työttömänä olleita työnhakijoita. TYP-johtaja kuuluu Seinäjoen kaupungin organisaatioon ja sijoittuu monialaisen yhteispalvelun Seinäjoen toimipaikkaan. Toimintaa ohjaa johtoryhmä, joka vastaa monialaisen yhteispalvelun järjestämisestä koko maakunnan alueella.

TYP-johtajan työnkuvaan kuuluu organisoida ja kehittää monialaista yhteispalvelua Etelä-Pohjanmaalla yhteistyössä monialaisen verkoston kanssa. TYP työtä kehitetään yhteistyössä ESR-rahoitteisen Osmo-hankkeen kanssa, joka päättyy 4/2020. TYP -johtaja toimii hankekoordinaattorin esimiehenä. Lisäksi työnkuvaan kuuluu tehdä tiivistä yhteistyötä Seinäjoella toukokuussa käynnistyvän palveluallianssi Aimon toimijoiden kanssa ja kehittää sen sisällä työttömille tarjottavaa aikuissosiaalityötä. TYP-johtaja kuuluu Aimon projektiryhmään. Tehtävään kuuluu kehittää myös Seinäjoen kaupungin kuntouttavan työtoiminnan prosessia sekä sen asiakkaille tarjottavaa yksilövalmennusta.

Tehtävään valittavalta edellytetään tehtävään soveltuvaa ylempää tiedekorkeakoulututkintoa, kehittämisosaamista ja kykyä prosessi- ja verkosto johtamiseen. Lisäksi edellytetään hyvää työllisyysasioiden osaamista sekä tuntemusta työikäisten aikuissosiaalityöstä sekä esimiestyöstä. Edellytämme myös hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Sijaisuus alkaa 8/2019.
Valitun on esitettävä hyväksyttävä työterveyshoitajan todistus terveydentilastaan.
Työssä edellytetään oman auton käyttöä.

Haku Kuntarekry.fi (työavain 228832)
Haku päättyy 5.5.2019

Lisätiedot: TYP-johtaja Marjo Taittonen, p. 044 4181 183, www.eptyp.fi


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä on paikka, mistä lainataan kirjoja?

Kommentit

Ei kommentteja