+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työpaikat » 2019 » Tammikuu » Sosiaalityöntekijän virkoja lapsiperhesosiaalityössä

Sosiaalityöntekijän virkoja lapsiperhesosiaalityössä

10.1.2019, klo 12:07

Seinäjoen kaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksessa on haettavana kaksi sosiaalityöntekijän virkaa lapsiperhesosiaalityöhön. Virkasuhteet on toistaiseksi voimassa olevia.

Lapsiperheiden sosiaalityössä käsitellään kaikki uudet lastensuojeluilmoitukset, laaditaan tarvittaessa palvelutarpeen arviointi sekä toteutetaan suunnitelmallista sosiaalityötä lapsiperheissä. Työtä on eriytetty arviointiin ja suunnitelmalliseen sosiaalityöhön pienissä ryhmissä. Koko tiimi on kokonaisuudessaan kymmenen viranhaltijan kokoinen. Tiimin kokonaisvastuun kantaa vastaava sosiaalityöntekijä. Työtiimissä on myös sosiaaliohjausta. Kaupungin oma perhetyö on tiivis osa lapsiperheiden sosiaalipalveluja.

Lastensuojelun sosiaalityö on eriytetty omiin tiimeihinsä.

Työntekijän tukena työpari- ja esimiestyön lisäksi ovat säännöllinen työnohjaus, konsultaatiot, asiantuntijaryhmä sekä laaja ja kattava monialainen viranomaisverkosto. Lisäksi olemme tarvittavissa määrin mukana tutkimus- ja kehittämistyössä. Työtilamme tulevat sijaitsemaan Aalto-keskuksessa, jonka peruskorjaus valmistuu keväällä 2019. Etätyömahdollisuus on käytössä työ- ja asiakastilanteen niin salliessa. Asiakkaille on tarjota monipuolista ja monialaista palvelua erilaisiin vaativiinkin perhetilanteisiin.

Hakijan osalta arvostamme kykyä sopeutua erilaisiin tilanteisiin sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Oma auto on tarpeen työssä.

Pätevyysvaatimuksena virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.
Sosiaalityön opiskelijoiden hakemukset otetaan huomioon sosiaalihuollon ammattihenkilölain määräysten mukaisesti.
Palkkaus lapsiperheiden sosiaalityössä on 3520 euroa (sisältää tva 10 %:a). Palkkauksessa on huomioitu tehtäväkohtainen työn vaativuustaso.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshoitajan todistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain (504/2002) tarkoittama rekisteriote. Virkasuhteessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset 25.1.2019 klo 12 mennessä KuntaRekryn kautta (työavain 211214).

Lisätietoja antaa lapsiperheiden sosiaalityön vastaava sosiaalityöntekijä Minna Talvitie p. 044 4700 436 tai lastensuojelun johtaja Janne Pajaniemi p. 040 774 8700.
Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mansikka?

Kommentit

Ei kommentteja