+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työpaikat » 2018 » Syyskuu » Sosiaalityöntekijöitä vammaispalveluun

Sosiaalityöntekijöitä vammaispalveluun

28.9.2018, klo 9:08

Vammaispalvelussa on haettavana kaksi sosiaalityöntekijän virkaa ja vastaavan sosiaalityöntekijän viransijaisuus ajalle 1.1.-31.12.2019

Seinäjoen kaupungin sosiaali- ja terveyskeskuksen vammaispalveluissa on tilaa kahdelle vakituiselle sosiaalityöntekijälle ja määräaikaiselle vastaavalle sosiaalityöntekijälle. Jos olet henkilö, joka haluaa uusia haasteita työuralleen osana ammattitaitoista ja kehittyvää tiimiä, niin hae meille töihin! Työyhteisössämme on tilaa myös koulutukseen ja itsensä kehittämiseen!

Sosiaalihuoltolain mukaisissa palveluissa korostetaan aiempaa vahvemmin asiakkaan kokonaistilanteen arviointia, neuvontaa ja asiakaslähtöisyyttä. Vammaispalveluissa ohjataan, neuvotaan ja tuetaan vammaisia henkilöitä palveluihin liittyvissä kysymyksissä ja käsitellään vammaispalvelulainmukaisia hakemuksia. Työtä tehdään osana sosiaalipalvelujen moniammatillista verkostoa.

Vastaava sosiaalityöntekijä toimii mm. tiimien vetäjänä, työparina sosiaaliohjaajille ja sosiaalityöntekijöille haasteellisissa asiakasprosesseissa ja toimii vammaisneuvoston kokouksissa sihteerinä.

Pätevyysvaatimuksena virkoihin on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (817/2015 § 7) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.
Hakijalta edellytetään kehitysvamma- ja vammaisalan tuntemusta ja sosiaalityön työkokemusta erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden parissa sekä yhteistyökykyä toimia monialaisissa verkostoissa ja halua kehittää omaa työaluettaan.

Valittujen on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä työterveyshoitajan todistus terveydentilastaan. Työtehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Koeaika 6 kk.

Haku kuntarekry.fi -sivuston kautta (hakuavain 198642).

Haku päättyy 19.10.2018.

Lisätiedot: vammaispalvelujohtaja Kristiina Keppo, p. 06 416 2157 ja sosiaalityön tulosaluejohtaja Harri Lintala, p. 06 416 2167.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Oma maa mansikka, muu maa mikä?

Kommentit

Ei kommentteja