+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työpaikat » 2018 » Kesäkuu » Seinäjoen terveyskeskuksessa/ psykologi- ja perheneuvontapalveluissa on haettavana psykologin toimi

Seinäjoen terveyskeskuksessa/ psykologi- ja perheneuvontapalveluissa on haettavana psykologin toimi

12.6.2018, klo 15:31

Tehtävän alkusijoituspaikka on 7-12-vuotiaiden lasten palveluissa. Työssä painottuu kasvatus- ja perheneuvonnan tehtävät sekä psyko-sosiaalinen oppilashuoltotyö. Työ on monimuotoista tutkimus-, hoito-, konsultaatio- ja verkostotyötä kouluikäisten lasten ja heidän perheidensä parissa. Psykologi toimii monipuolisissa ja haasteellisissa tehtävissä sekä itsenäisesti että moniammatillisen työryhmän jäsenenä.

Tehtävään pätevyysvaatimuksena on laillistetun psykologin pätevyys. Palkkaus KVTES:n mukainen.

Työ alkaa 1.8.2018 tai sopimuksen mukaan.

Valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava työterveyshuollon antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Toimessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja: Johtava psykologi Sirkka Autio, p. 040 868 5923, sirkka.i.autioseinajoki.fi

Hakemukset ke 27.6.2017 klo 15:00 mennessä: Seinäjoen terveyskeskus, johtava ylilääkäri Tiina Perä, Koskenalantie 18, 60220 Seinäjoki.

Toimea voi hakea myös Kuntarekry -sivuston kautta (hakuavain 188027). Asiakirjat liitetään sähköiseen hakemukseen pdf-tiedostona, yksittäisen liitteen koko enintään 1 Mt.


Seinäjoki on savuton työpaikka.

www.seinajoki.fi/terveyskeskus


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on puolukka?

Kommentit

Ei kommentteja