+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työpaikat » 2018 » Tammikuu » Suuhygienistin toimi, terveyskeskus, suun terveydenhuolto

Suuhygienistin toimi, terveyskeskus, suun terveydenhuolto

12.1.2018, klo 17:44

Seinäjoen terveyskeskuksessa on haettavana ke 31.1.2018 klo 15 mennessä

Suuhygienistin toimi, suun terveydenhuolto

Työympäristö: Toimen alkusijoituspaikkana on Seinäjoen hammashoitolat (pääasiassa Ylistaron hammashoitola).
Suuhygienisti osallistuu kaiken ikäisten potilaiden hoitamiseen.

Kelpoisuusehdot: Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen suuhygienistin laillistus. Arvostamme kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön ja valinnassa painotamme hakijan sopivuutta ko. tehtävään. Edellytämme myös tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Palkkaus: Palvelusuhteen ehdot perustuvat KVTES:iin. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja rokotussuojastaan.

Lisätietoja: apulaisosastonhoitaja Sirpa Koski-Säntti, p. 06 425 5406, sirpa.koski-santtiseinajoki.fi

Hakemukset: Kirjallinen hakemus, johon tulee liittää nimikirjaote/ansioluettelo sekä jäljennökset opinto- ja työtodistuksista, tulee toimittaa 31.1.2018 klo 15 mennessä osoitteeseen Johtava ylihammaslääkäri, Keskushammashoitola, Keskuskatu 32 K, 60100 SEINÄJOKI. Hakemusasiakirjoja ei palauteta. Kuoreen merkintä "suuhygienisti".

Toimea voi hakea myös sähköisesti Kuntarekryn kautta, työavain 164226. Hakemukseen tulee liittää keskeiset työ- ja opintotodistukset (opintotodistuksesta tulee näkyä arvosanat) PDF-tiedostona, yksittäisen liitteen koko on enintään 1 Mt).

Seinäjoki on savuton työpaikka.

Seinäjoella 12.1.2018
Johtava ylilääkäriLue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Oma maa mansikka, muu maa mikä?

Kommentit

Ei kommentteja