+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työpaikat » 2017 » Joulukuu » Terveyskeskushammaslääkärin viransijaisuudet

Terveyskeskushammaslääkärin viransijaisuudet

7.12.2017, klo 7:00

Seinäjoen terveyskeskus hakee osaavaan joukkoonsa

Terveyskeskushammaslääkärin viransijaisia

Reilun 60 000 asukkaan Seinäjoki on yksi Suomen nopeimmin kasvavista kaupungeista. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismuodot leimaavat kaupungin arkea. Seinäjoki tunnetaan akateemikko Alvar Aallon suunnittelemasta ainutlaatuisesta hallinto- ja kulttuurikeskuksesta sekä virkeistä kesätapahtumista. Rautateiden risteyspaikasta on hyvät yhteydet joka puolelle.

Seinäjoen terveyskeskus huolehtii Seinäjoen ja Isonkyrön terveyspalveluista. Suun terveydenhuollossa työskentelee yli 80 ammattilaista. Virka-ajan ulkopuolinen päivystys hankitaan ostopalveluna.

Nyt haemme viransijaisia terveyskeskushammaslääkäreille. Hammaslääkärin toimenkuva on monipuolinen, potilaita on vauvasta vaariin, sijaiset osallistuvat normaalin potilastyön lisäksi virka-ajan päivystysrinkiin sekä alkuvuodesta käynnistyvään Kerralla kuntoon –malliin.

Kelpoisuusvaatimuksena virkoihin on Suomessa laillistetun hammaslääkärin pätevyys sekä hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito, myös syventävän käytännön harjoittelijat otetaan huomioon sijaisuuksia täytettäessä. Sijaisuudet alkavat vuodenvaihteessa ja keväällä 2018 ja ovat erimittaisia.

Palvelusuhteen ehdot perustuvat KVTES:iin ja Lääkärisopimukseen, jota paikallinen sopimus täydentää. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.

Tiedustelut: johtava ylihammaslääkäri Marko Korhonen, marko.korhonenseinajoki.fi,p. 06 425 5400, 044 425 5401

Hakemus, johon liitetään CV tai ansioluettelo, pyydetään toimittamaan 19.12.2017 klo 15.00 mennessä osoitteeseen Seinäjoen terveyskeskus, hallinto, johtava ylihammaslääkäri Marko Korhonen, Koskenalantie 18, 60220 SEINÄJOKI. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä kulkuväline kulkee raiteilla?

Kommentit

Ei kommentteja