+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Työpaikat » 2017 » Lokakuu » Seinäjoen kaupungin Siivouspalvelut - yksikössä on haettavana palvelupäällikön virka

Seinäjoen kaupungin Siivouspalvelut - yksikössä on haettavana palvelupäällikön virka

13.10.2017, klo 11:17

Siivouspalvelut – yksikkö tuottaa laitoshuoltaja- ja välinehuoltajapalveluja lähes kaikille Seinäjoen kaupungin toimialoille, mm. Hyvinvoinnin, Kaupunkiympäristön ja Sosiaali- ja terveystoimialojen toimitiloihin. Työavain 154470

Laitoshuoltajapalveluista vastaa yhteensä noin 110 osaavaa laitoshuoltajaa, välinehuoltajaa, koulunkäynnin-ohjaaja-laitoshuoltajaa tai laitoshuoltaja-ravitsemistyöntekijää. Työkohteitamme ovat mm. koulu- ja opetustilat, toimisto- ja virastotilat, terveysasemat ja sairaalaosastot, neuvolat, hammashoitolat, nuoriso- ja liikuntapalvelutilat sekä varasto- ja verstastilat. Maantieteellisesti toimimme Isostakyröstä Peräseinäjoelle olevalla toimialueella. Palvelupäälliköt vastaavat käytännön esimiestyöstä, kuten mm. kouluttamisesta, perehdyttämisestä, työjärjestelyistä sekä oman vastuualueensa talouden ja kehittämisen hallinnasta.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotutkinto sekä käytännön työkokemus laaja-alaisista ja vastuullisista esimiestehtävistä.

Arvostamme itsenäistä, kehittävää ja aktiivista työskentelyotetta, sekä hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelu-valmiuksia. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Palkkaus määräytyy teknisten sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa siivouspalvelujohtaja Tarja Lehtinen p.06 4162 652 tai 050 382 5161 , tarja.lehtinenseinajoki.fi

Hakemus tarvittavine tutkinto- ja työtodistuksineen tulee toimittaa 31.10.2017 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi . Kelpoisuutta osoittavat asiakirjat liitetään sähköiseen hakemukseen esimerkiksi pdf-tiedostona. (Yksittäisen liitteen koko enintään 1 Mt.) Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Alkuperäiset kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä. Hakemuksia ei palauteta.

Virkaan valitun on viimeistään 30 päivän kuluttua valinnasta toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 4 kk koeaikaa. Seinäjoen kaupunki on savuton työpaikka.Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä on paikka, mistä lainataan kirjoja?

Kommentit

Ei kommentteja