+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2018 » Marraskuu » Joulupuu-keräys kaupungintalolla

Joulupuu-keräys kaupungintalolla

14.11.2018, klo 10:18

Nyt myös kaupungintalolle voi tuoda joulupaketin 7.12. mennessä. Ovet ovat avoinna arkisin klo 9–15.

Joulupuu on hyväntekeväisyyskeräys, jonka tavoitteena on antaa joululahja niille lapsille ja nuorille, jotka muuten voisivat jäädä ilman joululahjaa. Joulupuu on hyvän mielen tempaus, joka tuo joulumielen lahjan antajalle, saajalle ja tämän perheelle.

Joulupuu-keräys toimii siten, että keräyspisteellä olevan joulupuun alle voi kuka tahansa tuoda valmiiksi paketoidun paketin. Keräyspisteeltä lahjat päätyvät anonyymisti niitä tarvitseville. Lahjoittaja tietää vain lahjan saajan sukupuolen ja iän.

Kaupungintalon keräyspiste:

Avoinna arkisin 14.11.–7.12.2018 klo 9–15
Osoite: Kirkkokatu 6 (kaupungintalon aula)

Keräyspisteellä olevan joulupuun alle voi kuka tahansa tuoda valmiiksi paketoidun paketin. Keräyspisteeltä lahjat päätyvät anonyymisti niitä tarvitseville ilman välikäsiä ja kuluja. Lahjoittaja tietää vain lahjansaajan sukupuolen ja iän. Keräyspisteellä on vinkkilista, mitä eri ikäisille lapsille ja nuorille voi ostaa lahjaksi.

1. Valitse haluamasi pakettikortti (pakettikortissa lahjansaajan sukupuoli ja ikä). Jokaisen kortin takana on joululahjaa kovasti toivova lapsi.
2. Hanki uusi tai itse tehty lahja, joka sopii valitsemaasi korttiin.
3. Kirjoita lahjan sisällön tiedot korttiin.
4. Kiinnitä pakettikortti valmiiksi paketoituun lahjaan ja tuo paketti keräyspisteeseen.

Jokainen lahjoitettu lahja tuo joulumielen jollekin lapselle!

Keräys on alkanut Seinäjoelta vuonna 2000 ja järjestetään nyt on jo 19. kertaa Seinäjoella. Keräys on levinnyt Seinäjoelta ympäri Suomen. Perheet tavoitetaan sosiaalitoimiston, Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja seurakunnan diakoniatoimiston kautta.

Tervetuloa mukaan hyvän mielen tempaukseen!

Lahjavinkkejä ja lisätietoja:
http://www.jcseinajoki.fi/kamaritoiminta/projektit/joulupuu/
https://joulupuu.org

(Tiedotetta muokattu 19.11.2018: täsmennetty ohjeistusta ja lisätty tieto, että keräys on alunperin lähtöisin Seinäjoelta.)Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja