+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2018 » Maaliskuu » Tanssia ja kirjallisuutta taidehallilla keskiviikkona 21.3.

Tanssia ja kirjallisuutta taidehallilla keskiviikkona 21.3.

12.3.2018, klo 16:02

Seinäjoen taidehalli tarjoaa keskiviikkona 21.3. monipuolisia näkökulmia taiteeseen. Tanssitaiteilija Hanna Korhonen johdattaa Tarja Polarin Tänään olen hyvällä päällä -näyttelyyn liikkeen ja kehollisuuden keinoin. Tanssilliselle kierrokselle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa osaamista, liikunnallisuutta tai tanssitaustaa – vain avointa mieltä ja uteliaisuutta! Tanssillinen näyttelykierros alkaa klo 17 ja kestää noin tunnin.

Tietokirjailija, taide- ja kulttuurihistorioitsija Hanna-Reetta Schreck on julkaissut viime vuonna elämäkerran Ellen Thesleffistä, joka oli yksi merkittävimpiä pohjoismaalaisia maalareita ja Suomen ensimmäisiä ekspressionisteja. Kaikille avoimessa tilaisuudessa Hanna-Reetta Schreckiä haastattelee lehtori Ilkka Mäkelä. Tietokirjailija Schreck myös esittelee Ellen Thesleffin tuotantoa. Yleisölle on varattu mahdollisuus kysymysten esittämiseen. Yleisötilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Tilaisuus järjestetään Taidehallin kokoustilassa klo 18 alkaen.

Taidehallin Uudessa studiossa on lisäksi esillä Dana Neilsonin videoinstallaationäyttely Naturally, jossa kanadalainen kuvataiteilija pohtii ihmisen ja luonnon suhdetta.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mustikka?

Kommentit

Ei kommentteja