+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2017 » Lokakuu » Perinteiset ilmoitustaulut siirtyvät historiaan

Perinteiset ilmoitustaulut siirtyvät historiaan

13.10.2017, klo 15:13

Julkiset kuulutukset ovat luettavissa vain verkossa marraskuusta alkaen.

Seinäjoen kaupunki luopuu perinteisistä virallisista ilmoitustauluista ja julkaisee julkiset kuulutukset marraskuun alusta alkaen asianhallintapalvelussaan. Asianhallintapalvelu toimii verkko-osoitteessa https://listat.seinajoki.fi.

Kuulutuksia voi katsoa virka-aikaan myös asiakaspäätteeltä, joka sijaitsee kaupungintalon aulassa. Kaupungintalon remontin ajaksi pääte siirretään pääkirjasto Apilaan. Kuulutuksiin voi tutustua yleisöpäätteiltä myös Ylistaron ja Peräseinäjoen monipalvelukirjastoissa ja Nurmon kirjastossa.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mustikka?

Kommentit

Ei kommentteja