+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Tiedotteet » 2016 » Huhtikuu » Mun Seinäjoki – poimi parhaat ideat

Mun Seinäjoki – poimi parhaat ideat

11.4.2016, klo 9:12

Pitäisikö Keskustorille rakentaa keinut, joissa aikuisetkin voivat ottaa vauhtia vai tehdä parkour-reitti kattojen yli? Entä miltä kuulostaisi lampaat jokivarressa tai lainattavat tavarapyörät? Nyt sinulla on mahdollisuus valita paras idea monen hyvän joukosta tai keksiä itse se paras idea!

Seinäjoen kaupungin järjestämä Mun Seinäjoki -kampanja on uudenlaista kuntademokratiaa, jossa asukkaat otetaan mukaan kehittämään perheiden hyvinvointia. Kaupunkilaiset ja kaupungin virkamiehet keräävät ja arvioivat kehitysideoita yhdessä ja avoimesti. Seinäjoen kaupunki huomioi kehitysideat osana kuntastrategian kehittämistä. Ideoiden keräämisessä hyödynnetään eteläpohjalaisen startup-yrityksen Haituva Innovations Oy:n InnoDuel-palvelua.

Mun Seinäjoki -kampanja on käynnissä 30.4. asti ja se löytyy osoitteesta: http://app.innoduel.com/#/c/MunSeinajoki
Kaikkien rekisteröityneiden ideoita jättäneiden kesken arvotaan Seinäjoki-tuotteita.

Lisätietoja:
Seinäjoen kaupunki, suunnittelija Jaana Hurme, p. 06 416 2114, jaana.hurmeseinajoki.fi
Haituva Innovations Oy, CEO Nuutti Matintupa, p. 050 5815694, nuutti.matintupahaituva.com


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

puistoja pitäisi kunnostaa ja lisätä suihkulähteitä valoja ja tiet vaihtaa mukula kiveen ylläpidon ja ulkonäön takia

mauri 31.08.2016, klo 10:20

Seinäjoen torin voisi ottaa aktivisempaan käyttöön. Esim. peräkontti/huopakirppistä pitäisi järjestää sunnuntaisin säännöllisesti kesäaikaan, paitsi tietenkin tapahtumaviikonloppuina. Ihan vain viihtyvyyden ja kaupunkikuvan kannalta pitäisi pöpeliköt ja pystyynlahonneet talot raivata kaupungin alueelta pois, eivät ole mitenkään mieltä ylentävä näky. Jos uutta rakentavaa koskee kaiken maailman julkisivusäädökset, miksei taloja joiden perikunnat mädättävät ne pystyyn, koske mikään säädös?

Elämää keskustaankin 14.04.2016, klo 11:49
1