+
Tulosta
Etusivu

Satupirtin esiopetusryhmä

Päiväkoti Onnimannin 14-paikkainen kokopäiväryhmä Satupirtti sijaitsee Toivolanrannan peruskoulun vieressä. Satupirtin esiopetusryhmä on toiminut vuodesta 2009 alkaen keltaisessa idyllisessä puutalossa. Ruokailemme päivittäin Toivolanrannan koulun ruokala Sudennälässä. Ulkoilemme omassa pihassa sekä lähiympäristössä. Sisäliikunnassa hyödynnämme Toivolanrannan ala-asteen sisäliikuntapaikkoja sekä Ritolahallin tiloja.
Olennainen osa toimintaamme on pienryhmätoiminta. Toimimme kahdessa ryhmässä neljänä päivänä viikossa. Pienryhmien toiminnan sisällöt muodostuvat kädentaidoista, liikunnasta, sekä tietojen ja taitojen harjoittelusta.
Pienryhmätoiminnan perustana on esiopetuksen opetussuunnitelma ja sen mahdollistaminen. Pienessä ryhmässä lapsella on mahdollisuus saada aikuisen tukea silloin, kun hän sitä tarvitsee. Myös aikuisen on helpompi havainnoida ja tukea lapsen oppimista.
Henkilökuntamme on sitoutunut suunnitelmalliseen opetus- ja kasvatustyöhön. Sen perustana on lapsen havainnointi ja sitä kautta toiminnan suunnittelu ja toteutus siten, että lapsella on mahdollisuus edetä kasvussaan yksilöllisesti ilman, että hänen kehitystään kiirehditään tai jarrutetaan.

Satupirtti on avoinna pääsääntöisesti klo 6.00 – 17.00
Esiopetusaika on klo 9.00 – 13.00
Kauempana asuville järjestyy taksi tai linja-autokyyditys, josta henkilökunta huolehtii lasten turvallisen siirtymisen pysäkin ja eskarin välillä.


Satupirtin esiopetusryhmä

Keskustie 8

61100 Peräseinäjoki

p. 06 416 6548

p. 040 7748509