+
Tulosta
Etusivu

Toivolantuvan esiopetusryhmä

TOIVOLANTUVAN ESIOPETUSRYHMÄ

Päiväkoti Onnimannin 14-paikkainen osapäiväryhmä Toivolantupa sijaitsee Toivolanrannan peruskoulun vieressä. Toivolantuvan esiopetusryhmä on toiminut vuodesta 2012 Toivolanrannan koulun tiloissa. Syksyllä 2013 esiopeusryhmä sai omat tilat Satupirtin kokopäiväryhmän välittömästä läheisyydestä. Ruokailemme päivittäin Toivolanrannan koulun ruokala Sudennälässä. Ulkoilemme Satupirtin pihassa sekä lähiympäristössä. Sisäliikunnassa hyödynnämme Toivolanrannan ala-asteen sisäliikuntapaikkoja sekä Ritolahallin tiloja.

Olennainen osa toimintaamme on pienryhmätoiminta. Toimimme kahdessa ryhmässä neljänä päivänä viikossa. Pienryhmien toiminnan sisällöt muodostuvat kädentaidoista, liikunnasta, sekä tietojen ja taitojen harjoittelusta.
Pienryhmätoiminnan perustana on esiopetuksen opetussuunnitelma ja sen mahdollistaminen. Pienessä ryhmässä lapsella on mahdollisuus saada aikuisen tukea silloin, kun hän sitä tarvitsee. Myös aikuisen on helpompi havainnoida ja tukea lapsen oppimista.
Henkilökuntamme on sitoutunut suunnitelmalliseen opetus- ja kasvatustyöhön. Sen perustana on lapsen havainnointi ja sitä kautta toiminnan suunnittelu ja toteutus siten, että lapsella on mahdollisuus edetä kasvussaan yksilöllisesti ilman, että hänen kehitystään kiirehditään tai jarrutetaan.

Toivolantuvan esiopetusaika on klo 9.00 – 13.00
Kauempana asuville järjestyy taksi tai linja-autokyyditys, josta henkilökunta huolehtii lasten turvallisen siirtymisen pysäkin ja eskarin välillä.


Seinäjoen kaupunki
Varhaiskasvatus
PL 215
60101 Seinäjoki

p. 06 416 2111 (vaihde)
f. 06 416 2506 (kaupungintalon info)
varhaiskasvatusseinajoki.fi

Seuraa meitä twitterissä SJKvarhkasvatus