+
Tulosta
Etusivu

Kasperin leikkitoiminta

Kasperin leikkitoiminta on Seinäjoen kaupungin tarjoamaa maksutonta varhaiskasvatusta. Ryhmät toimivat arkipäivisin ja ne on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille, joilla ei ole päivähoitopaikkaa. Lapsiryhmään voi hakea lapsen täytettyä kaksi vuotta.

Ryhmät syksyllä 2018:

Lapsiryhmät toimivat maanantaisin ja tiistaisin

Aamupäiväryhmä klo 9.00-12.00

Iltapäiväryhmä klo 12.30-15.30

Lisäksi keskiviikolle perustetaan lapsiryhmät, mikäli tulijoita löytyy.

Vanhempi-lapsiryhmä kokoontuu torstaisin

klo 9.30-12.30

Leikkitoiminta on suljettu koulujen loma-aikoina.

Ryhmiin haetaan Seinäjoen kaupungin päivähoitohakemuksella. Hakemuksen voit jättää aluejohtaja Eija Ikolalle Taika päiväkotiin tai suoraan leikkitoimintaan sen ollessa avoinna. Hakemukseen voi lisätä toiveen ryhmän ajasta.

Puhelin: 044 754 1614

Osoite: Lintuviita 3, 60150 Seinäjoki

Kasperin leikkitoiminta sijaitsee kerrostalon alakerrassa Pikkulinnun päiväkodin vieressä. Kulku talon K-market Kympin puoleisesta päästä. Autot voi pysäköidä kaupan pihaan.

Leikkitoimintamme ajatus:

Toimintamme tarkoituksena on tarjota perheiden lapsille virikkeellistä toimintaa ja mahdollistaa hetki yhdessäoloa samanikäisten kanssa. Haluamme toimia osaltamme perheiden kasvatuskumppaneina sekä luoda ja tarjota turvallisen ja mukavan toimintaympäristön lapsellesi.

Leikkitoiminnassa korostuu yksilöllisten taitojen kehittäminen ohjatun toiminnan ja leikin avulla. Samalla kehitetään yhteisöllisiä taitoja, toisen huomioimista ja yhteisten sääntöjen oppimista.

Vanhempi-lapsiryhmässä vahvistetaan vanhemmuutta ja koetaan yhdessä vertaistuen voima. Ryhmän toiminta on vapaata oleskelua, leikkiä ja juttelua, sekä ohjattuja lauluhetkiä. Lisäksi järjestämme yhteisiä retkiä mm. kirjastoon ja laavulle.

Tervetuloa Kasperin leikkitoimintaan!

Terveisin: Johanna Saarikoski ja Tiina Salminen


Kasperin leikkitoiminta

Lintuviita 3

60150 Seinäjoki
p. 040 533 1983

Kasperi-Kivistön aluejohtaja Eija Ikola
Toimisto: Taika päiväkoti
Väinölänkatu 8, 60120 Seinäjoki
p. 06 4162577, 044 754 1628
eija.ikolaseinajoki.fi