+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Varhaiskasvatus ja koulutus » Varhaiskasvatuspalvelut » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2019 » Huhtikuu » Seinäjoen kaupungin varhaiskasvatus on saanut Opetushallitukselta valtionavustusta

Seinäjoen kaupungin varhaiskasvatus on saanut Opetushallitukselta valtionavustusta

30.4.2019, klo 9:27

Seinäjoen kaupungin varhaiskasvatus on saanut Opetushallitukselta valtionavustusta 157 000 euroa positiivisen diskriminaation edistämiseksi vuosille 2019-2020.

Seinäjoella on toiminut syksystä 2016 alkaen Veo-malli. Veo-mallissa yhdellä erityisopettajalla on 1-6 yksikköä, yksiköiden koosta riippuen. Lasten määrät alueilla kasvavat vuosittain. Seinäjoki on alueen kasvava keskuskaupunki, jossa monenlaiset haasteet sekä erilaiset lasten ja perheiden tuen tarpeet ovat lisääntyneet. Alueiden eriytyessä päiväkoteihin palkataan erityisopettajia hankkeen tuella pienryhmätoiminnan kehittämiseksi, vuorovaikutusosaamisen ja ammattilaisten yhteistyön vahvistamiseksi. Tavoitteena on lasten hyvinvoinnin lisääminen, yhdenvertaisuuden ja riittävän tuen takaaminen.


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä on paikka, mistä lainataan kirjoja?

Kommentit

Ei kommentteja