+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Varhaiskasvatus ja koulutus » Varhaiskasvatuspalvelut » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2018 » Helmikuu » Seinäjoen kaupungin varhaiskasvatuksessa tarvitaan jatkuvasti päiväkodin opettajia, hoitajia ja päiväkotihuoltajia lyhyempiin ja pidempiin sijaisuuksiin

Seinäjoen kaupungin varhaiskasvatuksessa tarvitaan jatkuvasti päiväkodin opettajia, hoitajia ja päiväkotihuoltajia lyhyempiin ja pidempiin sijaisuuksiin

1.2.2018, klo 13:43

Seinäjoen kaupungin varhaiskasvatuksessa tarvitaan jatkuvasti päiväkodin opettajia, hoitajia ja päiväkotihuoltajia lyhyempiin ja pidempiin sijaisuuksiin.
Vapaamuotoiset hakemukset: varhaiskasvatusseinajoki.fi


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on mustikka?

Kommentit

Hei! Olen 38-vuotias kahden murrosikäisen lapsen äiti. Olen ammatiltani koulunkäynnin- ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja. Sijaisuuksia olen jonkin verran tehnyt koulujen aamu- ja iltapäivätoiminnassa. Lisäksi olen työskennellyt erityistä tukea tarvitsevien aikuisten parissa vapaa-ajan avustajana ja kotihoidossa. Opiskelen tällä hetkellä lasten tunnetaito-ohjaajaksi ja siksi olisi kiva, jos kesäksi saisin päiväkoti puolelta jonkun yhden tietyn paikan sijaisuuden, missä ryhmässä voisin myös harjoitella osioitani Lasten tunnetaito-ohjaajana työskentelystä. Palkkatoiveeni ansaintaraja on kuitenkin maksimissaan 930€/kk, jotta sen verran pystyn tehdä sijaisuuksia/työskennellä kuukaudessa lasten parissa opiskelujeni ohessa.

kimberly 10.05.2018, klo 21:58
1