+
Tulosta
Etusivu

Rytmimusiikki

Taide- ja musiikkikoulu Luovaamo - Rytmimusiikki

Kiinnostaako bändi? Haluaisitko olla laulaja, basisti, kitaristi, kiipparisti tai rumpali?

Luovaamo rytmimusiikki antaa yleisen oppimäärän mukaista taiteen perusopetusta rytmimusiikissa. Opetus on lapsille ja nuorille tarkoitettua, opetussuunnitelman (pdf, 0.29 Mt) mukaista, tasolta toiselle etenevää opetusta. Yleisen oppimäärän tehtävänä on kehittää sellaisia oppilaan tietoja ja taitoja, joita hän tarvitsee elämän eri aloilla, ja jotka antavat hänelle valmiuksia hakeutua myöhempiin opintoihin. Opetuksen järjestämisestä vastaa Seinäjoen kansalaisopisto.

Rytmimusiikissa pääpaino on ryhmäopetuksessa. Opetus on jaettu ryhmän kehityskaarta noudatellen varhaisiän opintoihin, yhteisiin opintoihin ja teemaopintoihin opetussuunnitelman mukaisesti.Instrumentiksi voi valita kitaran, basson, rummut, koskettimet, laulun tai saksofoni.

  • Varhaisiän opinnot (6-7 v.) eli Rockari-ryhmissä tutustutaan bändisoittimiin.

YHTEISET OPINNOT

  • Opintokokonaisuus 1 (8-10 v.) Ryskärit-ryhmissä tutustutaan bändisoittimiin
  • Opintokokonaisuudet 2-4 (11-14 v.) Bändissä soittotaidon harjoittaminen. Viikoittaiseen opetukseen kuuluu yksilö-soittotunti ja bänditunti.

TEEMAOPINNOT

  • Opintokokonaisuudet 5-6 (15-18 v.) Bändiopinnot, soittotaidon syventäminen. Viikoittaiseen opetukseen kuuluu yksilö-soittotunti ja bänditunti.

Oppilasvalinta tapahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä. Oppilaspaikkaa voidaan hakea ilmoittautumalla jonoon vapautuville opiskelijapaikoille.
6-10 vuotiaat ilmoitetaan ryhmäkohtaisiin jonoihin:


11-vuotiaat ja vanhemmat ilmoitetaan instrumenttikohtaisiin jonoihin:

Vapautuvat opiskelijapaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä oppilaan ikä, soitintoive ja mahdollinen aikaisempi harrastuneisuus huomioiden. Opetusryhmiä täydennetään uuden lukukauden alkaessa tai koulutuksen järjestäjän tarpeelliseksi katsomana ajankohtana lukuvuoden aikana. Oppilaaksi hyväksymisestä ilmoitetaan opiskelijalle henkilökohtaisesti.


Opiston toimisto on avoinna:
ma–to 8.30–18.00 ja pe klo 8.30–15.30

Yhteystiedot:

Osoite: Vapaudentie 83, 60100 Seinäjoki

p. 06 416 2892, 06 416 2463, 06 416 2893 tai 06 416 2528

kansalaisopistoseinajoki.fi