+
Tulosta
Etusivu

Lyseon lisäluokka 10. lk

Seinäjoen lyseon lisäluokalle voivat hakea Seinäjoen alueen nuoret.


Haku tapahtuu Opintopolku.fi –sivustolla kesäkuussa tai heinäkuun alkupuolella. https://opintopolku.fi/wp/fi/valintojen-tuki/peruskoulun-jalkeen-muita-vaihtoehtoja/kymppiluokalla-voit-kehittaa-opiskelutaitojasi/ Oppilaat ja huoltajat saavat opojen kesäohjausinfossa (sekä reppuun oppilaalle että sähköpostiin huoltajalle) tämän tiedon.

Ohessa linkki, josta voit katsoa ohjevideon siitä, kuinka hakulomaketta Opintopolussa täytetään (2015, mutta edelleen totta): https://www.youtube.com/watch?v

Ohessa myös linkki suoraan Opintopolku.fi –sivuston lyseon lisäluokan hakusivulle https://opintopolku.fi/app/#!/haku/seinäjoki kymppiluokka?page

Lisäluokan valinnan tulokset sekä lisäluokan infotilaisuuden ajankohta syyslukukauden alussa ilmoitetaan sähköpostitse hakijalle ennen koulun alkua. Tuolloin ilmoitetaan myös ensimmäinen yhteistapaamisen ajankohta lyseolla.

Kymppiluokalla työelämään tutustumista (TET) on kaksi päivää viikossa. TET-paikka vaihtuu jaksoittain eli oppilaalla on lukuvuoden aikana neljä eri TET-paikkaa. Oppilaan tulee hakea ensimmäinen työharjoittelupaikka ennen koulun alkua. Liitteenä on TET-työsopimus, joka palautetaan täytettynä Seinäjoen lyseolle lisäluokan opintojen aloituspäivänä.


TET-työnantajakirje (pdf, 0.02 Mt)TET-lomake (pdf, 0.1 Mt)

Tervetuloa Seinäjoen lyseon kympille!