+
Tulosta
Etusivu
Etusivu » Varhaiskasvatus ja koulutus » Perusopetus » Yläkoulut » Nurmon yläaste » Ajankohtaista » Tiedotteet » 2018 » Joulukuu » Tulevia tapahtumia Nurmon yläasteella

Tulevia tapahtumia Nurmon yläasteella

17.12.2018, klo 12:59

Nurmon yläaste Tiedote koteihin tulevista tapahtumista

Toukotie 3 13.12.2018

60550 Nurmo

Syyslukukausi alkaa olla lopuillaan, ja katsetta suunnataan jo alkavaan vuoteen. Pitkä, pimeä syksy on takana ja on aika levätä ja kerätä voimia kevätlukukaudelle. Yhdeksäsluokkalaisilla on vielä viisi kuukautta aikaa vankistaa perusopetuksessa kertyvää pohjaa toisen asteen opintoihin pääsemisen varmistamiseksi ja siellä menestymiseen. Meneillään olevan lukuvuoden toinen jakso päättyy 15.2.2019, jolloin oppilaat saavat seuraavat välitodistuksensa. Helmikuussa alkaa sitten lukuvuoden viimeinen jakso. Perusopetuksensa päättävät oppilaat tekevät yhteishaun kotona huoltajansa kanssa helmi-maaliskuun vaihteessa, ohjeet haun tekemiseen annetaan lähempänä ajankohtaa.

TULEVIA TAPAHTUMIA:

Viikolla 51 Koulussa on tarjolla eurooppalaista ruokaa. Nurmon yläasteelle ja ruokalalle on myönnetty ruokadiplomi.

Maanantai 17.12. Rästikoe kello 15.00

Keskiviikko 19.12. Kaikkien oppilaiden lukujärjestyksen mukainen koulupäivä päättyy viimeistään kello 14.00

Perjantai 21.12. Kaikkien koulupäivän kesto on kello 9.00-13.00: Päivän ohjelmassa on mm. joulupuuro, joulujuhla ja jouluterkkuradio.

JOULULOMA 22.12.2018 - 6.1.2019

Maanantai 7.1.2019 Koulutyö alkaa kaikilla lukujärjestyksen mukaisesti.

Perjantai 11.1. Seitsemäsluokkalaisten tet-päivä.

Keskiviikko 16.1. Opinlakeus-messut Seinäjoki-Areenassa. Yhdeksäsluokkalaisten vanhemmat ovat tervetulleita tutustumaan jatko-opintomahdollisuuksiin yhdessä yhteishaussa hakevan nuorensa kanssa. Messujen yhteydessä on Koulutuskeskus Sedun yleinen vanhempainilta toisen asteen opinnoista. Nurmon yläasteen opinto-ohjaajat ovat messuilla tavattavissa.

Torstaina 17.1. Joitakin yhdeksänsien luokkien oppilaita on tutustumassa opinto-ohjaajien kanssa Opinlakeus-messuilla Seinäjoki- Areenassa.

Tiistai 29.1. Yhdeksäsluokkalaisten Täsmä-päivä: oppilaat ovat koko päivän tutustumassa ykköshakutoiveenaan olevaan opiskelupaikkaan. Yksittäisillä oppilailla voi olla alkuvuodesta myös muita tutustumisia tai infoja eri koulutuksista.

Perjantai 1.2. Yhdeksännen luokan oppilaista Koulutuskeskus Sedun Kurikan kampukselle mahdollisesti opiskelemaan hakevat oppilaat ovat tutustumassa Kurikan kampuksella.

Hyvää joulun odotusta ja rauhallista joulunaikaa,

Nurmon yläasteen henkilökunta


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Minkä värinen on aurinko?

Kommentit

Ei kommentteja