+
Tulosta
Etusivu

Vanhempaintoimikunta

Pruukin yhtenäiskoulun vanhempaintoimikunta on yhteistyöelin koulun ja vanhempien välillä. Toimikunta järjestää erilaisia kodin ja koulun välisiä yhteistapahtumia, rohkaisee koteja yhteistyöhön koulun kanssa sekä tekee varainkeruuta koulun oppilaiden hyväksi. Pyrkimys on aktivoida vanhempia erilaiseen toimintaan, kehittää nuorille ja perheille yhteistä tekemistä, lisätä koulun viihtyvyyttä ja tukea vanhempia ja opettajia yhteisessä kasvatustyössä eri yhteistyötavoin.

Syyslukukaudella koulun alkaessa jokainen luokka valitsee keskuudestaan toimikuntaan edustajan/edustajia, jotka toimivat kyseisen luokan äänitorvena yhteisistä asioista sovittaessa ja tiedottavat vanhempia toimikunnan ja koulun asioista. Toimikunnalla ei ole päätösvaltaa koulun opetusasioissa, mutta yhteistyössä koulun kanssa, toimikunta on mukana kehittämässä koulun toimintaa eri tavoin. Toimikunta voi tehdä koulun toimintaa koskevia ehdotuksia ja siltä voidaan kysyä mielipiteitä.

Varainkeruu oppilaiden hyväksi on isossa roolissa toiminnassa. Koulu, oppilaskunta, vanhemmat tai yksittäiset oppilaat voivat ehdottaa toimikunnalle erilaisia avustuskohteita. Toimikunta päättää miten sen keräämät rahat käytetään koulun tarkoituksiin. Toimikunta mielellään avustaa mahdollisuuksien mukaan koulun eri projekteja ja oppilaiden hankkeita.

Vanhempaintoimikunnalla on omat Facebook-sivut, jotka löytyvät Facebookista nimellä Pruukin vanhempaintoimikunta. Toimikuntaan saa yhteyden sähköpostitse pruukinvtmk@gmail.com

Aikaisempien vuosien toimintaa:

- erilaisia kahvituksia ja myyjäisiä

- kahdeksasluokkalaisten "Reilu kaveri" –stipendit, yhdeksäsluokkalaisten Kevätretki-avustukset

- joulutapahtuman toteutus yhdessä koulun kanssa

- koulun myynti- ja kierrätystapahtuman organisointi ja toteutus

- erilaisia liikuntatapahtumia

- erilaisia koulun toimintaa kehittäviä ehdotuksia

- Makkaroiden yö Provinssin yhteydessä

- hankintoja kuten jättigrilli ja pöytäjalkapallopeliPruukin yhtenäiskoulu

Törnäväntie 26, 60200 Seinäjoki

Rehtori Marko Varamäki

p. 0504901000

marko.varamakiseinajoki.fi