+
Tulosta
Etusivu

Poissaolot ja myöhästymiset

Poissaolot ja myöhästymiset

Huoltaja on velvollinen mahdollisimman pian ilmoittamaan poissaolon syyn luokanohjaajalle. Ilmoituslomakkeita on saatavissa luokanohjaajalta sekä kansliasta. Lomake tulee palauttaa luokanohjaajalle heti, kun oppilas tulee kouluun. Mikäli poissaolo jatkuu pitempään, huoltaja on velvollinen ilmoittamaan poissaolosta kolmannen poissaolopäivän aikana luokanohjaajalle.

Oppilaan myöhästelyihin aamuisin ja keskellä koulupäivää sovelletaan osin samoja sääntöjä kuin poissaoloihin. Huoltajat selvittävät syyt luokanohjaajalle ja oppilashuoltoryhmälle.


Poissaoloilmoitus (pdf, 0.03 Mt)


Loman anominen

Perheen lomia suunniteltaessa pyydämme ottamaan huomioon koulun loma-ajat, sillä jakso-opiskelussa poissaolot aiheuttavat ongelmia koulumenestyksessä. Kokeita on yleensä runsaimmin noin kaksi viikkoa ennen jakson loppua. Ennalta tiedettyyn poissaoloon pyydetään lupa luokanohjaajalta, jos poissaolo on enintään kolme päivää. Loma anotaan erillisellä lomakkeella, joita on saatavissa luokanohjaajalta tai tulostettavissa tästä. Pidempi loma anotaan ko. kaavakkeella rehtorilta. Oppilaan tulee selvittää poissaolon aikana oppiaineessa käytävät asiat asianomaisten opettajien kanssa etukäteen.

Loma-anomus (pdf, 0.27 Mt)

Sairastuminen kesken päivän

Jos sairastut kesken koulupäivän, ilmoita siitä luokanvalvojallesi. Luokanvalvojasi antaa ohjeet terveydenhoitajalle menemisestä. Ilmoita seuraavan tunnin pitäjälle tai luokanohjaajalle kotiinlähtösi syy.


Pruukin yhtenäiskoulu

Törnäväntie 26, 60200 Seinäjoki

Rehtori Marko Varamäki

p. 0504901000

marko.varamakiseinajoki.fi