+
Tulosta
Etusivu

Helmi

Seinäjoen kaupungin perusopetuksessa on käytössä Helmi oppilashallintojärjestelmä.

Helmi sisältää koulun arkitoimintaa tukevia ominaisuuksia niin opettajille, oppilaille kuin huoltajillekin (mm. arviointi, viestintä, poissaolot, kokeet, lukujärjestykset, läksyt, tiedotteet, tapaamiskalenterin, sähköiset vuorovaikutteiset lomakkeet ja kyselyt).

Helmen kirjautumislinkki

Kirjaudu Helmeen tästä linkistä https://helmi.seinajoki.fi

Helmen käyttäjätunnukset

Oppilaat kirjautuvat Helmeen koulusta saaduilla kouluverkon tunnuksilla.

Huoltajille on omat käyttäjätunnukset Helmeen. Käyttäjätunnukset ovat voimassa oppilaan perusopetuksen ajan (1.-9. lk). Käyttäjätunnukset jaetaan huoltajille koulun toimesta oppilaan 1.luokan alussa. Mikäli huoltajalla on ennestään Helmi-tunnukset, niin uusi aloittava oppilas liitetään huoltajan olemassa olevaan tunnukseen. Muille uusille huoltajille koulu toimittaa uudet käyttäjätunnukset oppilaan aloittaessa koulun.

Käyttäjätunnus unohtunut

Oppilaat: Mikäli oppilas unohtaa käyttäjätunnuksensa, tulee hänen olla yhteydessä ensisijaisesti omaan opettajaan.

Huoltajat: Mikäli huoltaja unohtaa käyttäjätunnuksensa, tulee hänen olla yhteydessä ensisijaisesti oppilaan koulun koulusihteeriin.

Salasana unohtunut

Oppilas kirjautuu Helmeen kouluverkon tunnuksellaan. Oppilaan unohtaessa salasanansa, on hänen oltava ensisijaisesti yhteydessä opettajaansa.

Huoltaja voi saada itselleen uuden salasanan sähköpostiinsa Helmen kirjautumissivulla olevan "Salasana unohtunut?" -linkin kautta. Jos tämä ei onnistu, tulee huoltajan ottaa yhteyttä oppilaan koulun koulusihteeriin. Koulusihteeri tarkistaa, että henkilöstä on järjestelmässä tarvittavat tiedot.

Huomioi, että salasanan vaihto täytyy tehdä ensin Helmen selainversiolla (tietokoneella). Helmi Mukana –mobiilisovelluksella (puhelimella) salasananvaihtoprosessi ei valitettavasti vielä onnistu.

Helmi-tuki

Helmen pääkäyttäjät auttavat koulujen käyttäjiä ongelmien selvittämisessä. Mikäli ongelmaa ei pystytä ratkaisemaan koululla, jätä tukipyyntö Helmen tukipalveluun www.seinajoki.fi/helmituki

www.seinajoki.fi/tietosuoja


Seinäjoen kaupunki
Sivistyskeskus
Käyntiosoite: Kirkkokatu 6, 60100 Seinäjoki
Postiosoite: PL 215, 60101 Seinäjoki