+
Tulosta
Etusivu

Koulun käytäntöjä

Koulumatkat.

- Koulumatkat ovat lapselle hyvää arkiliikuntaa. Seinäjoen koulut suosittelevat, että ensimmäisen luokan oppilaat kulkisivat koulumatkansa kävellen. Isommat oppilaat saavat kulkea myös pyörällä.

- Koulun pihassa pyörä kannattaa pitää lukittuna ja niille varatuilla paikoilla telineissä.

- Pyöräiltäessä aina kypärä päähän!

Poissaolot

- Oppilaan joutuessa olemaan poissa koulusta, huoltajat ilmoittavat poissaolosta opettajalle pikimmiten.

- Ylimääräistä vapaata koulunkäynnistä voi kirjallisesta anomuksesta myöntää enintään kolmelta päivältä oma luokanopettaja ja sitä pidemmäksi ajaksi koulunjohtaja. Anomus tehdään alla olevasta lomakkeet -linkistä löytyvälle kaavakkeelle. Oppilaan / vanhempien vastuulla on selvittää ja huolehtia sairauden / lomien aikaisten tehtävien tekemisestä.

Liikunta

- Suksia ja muita liikuntavälineitä ei saa jättää ulos koulupäivän jälkeen.

- Liikuntatunneille pukeudutaan asianmukaisesti!

- Liikuntavälineet ja vaatteet on hyvä nimetä. Oppilaiden tulisi huolehtia omista tavaroistaan.

Muuta

- Oppilaat eivät koulupäivän aikana tarvitse koulussa kännykkää tai rahaa ellei siitä ole erikseen sovittu opettajan kanssa. Jos puhelin kuitenkin on oppilaalla mukana, pidetään se koulupäivän ajan laukussa äänettömällä.

- Oppilaat unohtavat melkoisen määrän tavaroitaan koululle lukuvuoden aikana. Keräämme kahdesti lukuvuoden aikana löytötavaroita nähtäväksi oppilaille saliin. Vailla omistajaa olevat, vähäarvoiset löytötavarat säilytetään muutaman viikon ajan. Löytötavaralaatikoita ja naulakoita kannattaa käydä penkomassa tasaisin väliajoin!

jarjestyssaannot_2014.docx (docx, 0.01 Mt) Oppilaan_poissaolohakemus.doc (doc, 0.18 Mt) Oppilaan_poissaolohakemus.pdf (pdf, 0.12 Mt)

Toukolanpuiston koulu
Valokkiviita 6
60150 Seinäjoki

p. 06 416 2708

sähköposti: etunimi.sukunimi(at)edu.seinajoki.fi