+
Tulosta
Etusivu

Koulun esittely

Koulutyö Topparlan koulussa on aloitettu jo vuonna 1884. Ensimmäisenä opettajattarena toimi teiskolainen Wilhelmiina Karoliina Vesa. Opettajan uraa hänelle kertyi tässä ensimmäisessä paikassaan yli 40 vuotta. Miina oli aktiivinen kulttuurihenkilö koko kylässä.

Nyky-Topparlassa on kolme yleisopetuksen yhdysluokkaa sekä pienluokka ja varhaiskasvatuksen alainen esikoulu. Oppilaita on 73.

Opetushenkilökuntaa on päivittäin 10, lisäksi englanninopettaja ja laaja-alainen erityisopettaja.

Koulussamme toimimme perusopetuslain ja kaupungissa vahvistetun, koulun toimintaan sovelletun opetussuunnitelman mukaisesti.

Olemme ylpeitä käden taidoista, musiikista ja ilmaisutaidoista. Lisäksi korostamme yhteisöllisyyttä ja kaikkien koulun ja koulussamme vierailevien ihmisten ystävällistä huomioon ottamista. Normaaliarjessa tähän on hyvät harjoittelumahdollisuudet, sillä olemme olleet jo vuosia lastensuojeluyksikkö Pihakoivun yhteistyökoulu, meillä on pienluokka ja meillä on kokemusta maahanmuuttajaopetuksesta.

Koulussamme on paljon aktiviteetteja, joissa isot ja pienet oppilaat toimivat yhdessä. Tänä lukuvuonna koulussamme aloitetaan myös oppilaskuntatoiminta, jota ohjaavat pienluokan opettaja Sini Koski ja eskarin avustaja Markus Lehtinen.

Olemme ylpeitä siitä, että olemme nimenomaan Topparlan koulussa.


Topparlan koulu

Kylänpääntie 200

61450 KYLÄNPÄÄ

p. 06 4167 160

Rehtori p. 06 4167 161,

Keittiö p. 06 4167 162,

Pienluokka p. 06 4167 164

etunimi.sukunimi@edu.seinajoki.fi

topparlan.koulu@edu.seinajoki.fi