+
Tulosta
Etusivu

Koulun esittely

Tanelinrannan koulun toiminta alkoi syksyllä 1998. Hyllykallion koulu oli käynyt liian ahtaaksi ja kasvavalle asuntoalueelle tarvittiin uusi koulu. Tanelinrannan koulu aloitti kuusiluokkaisena. Silloinen Nurmon kunta satsasi omaa rahaa tilavaan liikuntasaliin, mikä olikin viisas ratkaisu.
Koulua jouduttiin laajentamaan ensimmäisen kerran jo 2007, jotta kasvavien uusien asuntoalueiden lapset mahtuisivat kouluumme. Laajennuksen myötä kouluun saatiin kaivatut aineenopetusluokat: tekninen työ, tekstiilityö, atk, kielet ja musiikki. Luokkia oli jo 12. Koulun ympärillä uudet asuntoalueet täyttyivät edelleen, joten koulun toinen laajennus valmistui syksyksi 2015. Tällä hetkellä luokkia on jo 19 ja oppilaita noin 430.
Koulumme pihapiirissä on Tanelinrannan päiväkoti, joka sekin on laajentunut useasti. Nykyään koulu ja päiväkoti ovat kasvaneet kiinni toisiinsa. Yhteistä tilaa on uusi ruokala, jossa ruokailee koko koulu ja päiväkodin eskarilaiset. Ruoka valmistetaan täällä paikan päällä, joten ruoka on maistuvaa ja oppilaille mieluista.

Koulumme tilat ovat avarat ja valoisat. Koulumme oppilaskalusteet ovat ergonomiset ja opetusvälineet ja laitteisto ovat nykyaikaisia. Koulumme sijaitsee oivallisella paikalla. Koulun vieressä on kenttä, pururata, lampi ja metsää. Erilaisten liikuntamuotojen harrastaminen on monipuolista ja helppoa, retkeilymaastot ovat lähellä.

Tanelinrannan koulu painottaa opetuksessaan hyvää lukutaitoa. Koulussamme on mittava oppilaskirjasto, josta luettavaa löytyy jokaiseen makuun. Kirjoja hankitaan koko ajan ja oppilailla on mahdollisuus vaikuttaa kirjahankintoihin. Oppilaat voivat vierailla kirjastossa viikoittain. Koulumme kirjasto on suosittu paikka.

Tanelinrannan koulussa on hyvä oppia ja opettaa!

Margit Orrenmaa, rehtori
Tanelinrannan koulu


Tanelinrannan koulu

Lehmustie 4

60510 Hyllykallio

p. 06 4167566