+
Tulosta
Etusivu

Vanhempaintoimikunta

Koulun vanhempaintoimikunnan tehtävänä on edistää kodin ja koulun yhteistyötä. Lisäksi toimikunnalla on oikeus tehdä koulua ja sen toimintaa koskevia parannusehdotuksia. Toimikunta järjestää myös erilaisia tapahtumia, joiden tarkoitus on edistää oppilaiden, vanhempien ja koulun yhteistoimintaa.
Vanhempaintoimikunnan jäsenet valitaan koko koulun vanhempainillan yhteydessä yleensä syyskuussa.

Toimikunnan jäsenet v. 2014-15: Mari Kempas, Henna Malila, Seppo Huumo, Anu Pöytälaakso-Douka, Terhi Mäki, Jani Ikkala, Karoliina Kujala, Susanna Välimäki, Leena Paananen, Sanna Luhtala, Jaana Mäki-Maunus, Anna Rauha, Anniina Walsh, Johanna Keski-Jyrä ja Anne Hautamäki. Koulun edustaja toimikunnassa on rehtori Juha Viita.

Lukuvuosi 2014-15:

Marttilan koulun vanhempaintoimikuntien ja -yhdistysten yhteispalaveri to 9.10.2014;

paikalla 10 vanhempaa SOELT ry:stä ja 4 vanhempaintoimikunnasta, sekä Juha-rehtori. Muistion laatijana toimi Henna Malila.

1. Riikka Kivisaari toivotti tervetulleeksi kokoukseen klo 18.30.

2. Keskusteltiin mahdollisuudesta järjestää Halloween-elokuvailta koko koulun oppilaille. Ilta olisi torstai 30.10. Oppilaskunta on valinnut elokuvaksi Risto Räppääjä ja liukas Lennart-filmin. Elokuvailta tukee perusopetuksen "Elävät kuvat" -teemavuotta. Järjestäminen on koululle ok ja laitteet tulevat koululta. Riikka ja Henna hoitavat elokuvan ja lisenssin. Lisenssimaksu 155,- jaetaan kolmeen osaan Marttilan vanhempaintoimikunnan, SOELT ry:n ja Musiikkiluokkien Tuki ry:n kesken.

3. Päätettiin järjestää elokuvailta niin, että päänäytös olisi torstai-iltana 30.10. ja ns. jälkinäytös olisi pe 31.10. niille oppilaille, jotka eivät syystä tai toisesta pääse paikalle to-iltana. Iltanäytös on suunnattu kaikille Marttilan koulun oppilaille. Päivänäytös olisi perjantaina 31.10., ja siihen kutsutaan Marttilan koulun yhteistyöpäiväkotien eskareita (Marttila, Ylinen, Jouppi, Huhtala). Juha organisoi päivänäytöksen, siihen ei tarvita vanhempaintoimikuntia.

4. Ulkovalvojat ja sisävalvojat hoituvat vanhempaintoimikunnan voimin. Mus. luokkien tuki ry:n jäseniä voi tulla myös. Järkkärit paikalle klo 17.15. Tuoleja ei laiteta. Kioskivastuun ja tuotot kuuluvat enkkuyhdistykselle.

5. Kutsu / pääsylippu iltanäytökseen: henkilökohtainen, koulusihteeri hoitaa. Kutsuun oppilaan nimi ja infoa ajankohdasta ja elokuvasta vanhemmille. Saa pukeutua halloween-asuun. Saa tuoda oman istuintyynyn saliin. Sisäänpääsy ilmainen, pikkurahaa voi varata mukaan kioskia varten.

6. Pyydetään oppilaskuntaa koristelemaan aulaa halloween-hengessä. Enkkuyhdistyksellä on koristeita, joita voi hyödyntää.

7. Suositellaan kaikille vanhemmille osallistumista Marttilan koulun äitien liikuntakerhoon torstaisin klo 20-21 ja isien vastaavaan ti klo 20-21.

8. Ehdotettiin, että Marttilan koulu voisi ilmoittautua YK-kouluksi YK:n 70-vuotisjuhlan kunniaksi. Ilmoittautumisella sitoudutaan pitämään yllä kansainvälisyyskasvatuksen ja YK:n teemoja opetuksessa. Tämä on Marttilan monimuotoiselle koululle varmasti luontevaa. Koulu saa päättää asiasta, aikaa ilmoittautumiselle on 30.1.2015 saakka. YK-koululla on oikeus laittaa YK-koulu -logo koulun nettisivuille.

9. Kokous päättyi klo 19.20.


Lukuvuoden 2. kokous järjestettiin tiistaina 18.11. klo 18.30 - 20.30 Marttilan koulun kirjastossa. Vanhempaintoimikunnalta pyydettiin ajatuksia ja näkemyksiä uuteen opetussuunnitelmaan osioon, jossa käsitellään koulun yhteistä arvopohjaa. Keskustelua johtivat apulaisrehtori Sirkku Hietanen ja luokanopettaja Marika Ojala.


Lukuvuoden 3. kokous: Marttilan koulun vanhempaintoimikunta kokoontui maanantaina 20.4 kello 18.00 -20.00. Yhtenä aiheena oli kevätdisko, johon Enkkuluokkien tuki ry toivoi yhteistyöhön Musiikkiluokkien tuki ry:tä sekä vanhempaintoimikuntaamme. Meiltä lupautui mukaan 8-9 järjestyksenvalvojaa. Lisäksi rehtori kertoi ajankohtaisista asioista ja esitteli koulun Icehearts -toimintaa. Sovittiin, että ensi lukuvuonna pyritään ilmoittamaan kokousten ajankohdat vieläkin aiemmin, viikko on ajoittain liian lyhyt varoitusaika.

Vappudisco järjestettiin maanantaina 27.4 kello 18.00-20.00 samaan malliin kuin viime vuonna, vapaa pääsy koululta saatua lippua vastaan. DJ oli hyvä ja valot välkkyivät. Enkkuluokkien tuki ry:n puffettipöytä notkui herkkuja. Loppusiivous sujui sukkelasti. Kulut jaettiin toimikuntien kesken.

Marttilan koulu

Kirkkokatu 9

60100 SEINÄJOKI

Rehtori Juha Viita 06 416 2334, 040 774 8371

Apulaisrehtori Marika Ojala 06 416 6249, 050 517 9867

etunimi.sukunimi(at)seinajoki.fi