+
Tulosta
Etusivu

Kivistön koulu
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Koulumme on valmistunut 1955. Tilat remontoitiin vuosina 2008-2009. Oppilaita koulussamme on n. 230 ja opettajia 15. Opetusryhmiä koulussa on 12.

Koulumme sijaitsee vehreiden puistojen lähettyvillä, kävelymatkan päässä erilaisista kulttuuri- ja liikuntapalveluista. Liikuntatunteja on helppo pitää keskusurheilukentällä, äidinkielen tunteja uudessa Apila-kirjastossa ja kuvaamataidon tunteja taidehallilla. Lähellä virtaava Pajuluoma tarjoaa ihmeteltävää ympäri vuoden. Toukokuussa tuomet kukkivat luoman rannassa kun kävelemme kevätkirkkoon Lakeuden Ristiin.

Vuoden varrella perinteisiimme kuuluvat mm. ohjelmalliset päivänavaukset salissa viikottain, myyjäiset, koko koulun yhteiset teemalliset juhlat, kirjoituskilpailu.

Koulullamme on pitkät perinteet myyjäisten järjestämisessä. Niitä on järjestetty jo pitkään marraskuun viimeisenä lauantaina. Luokkatoimikunnat valmistelevat myyjäisiä pitkään ja luokkien myyjäispöydät notkuvat oppilaiden ja perheiden valmistamia tuotteita.Saadut varat luokat käyttävät erilaisiin retkiin. Myyjäiset ovat iso ponnistus opettajille, oppilaille ja vanhemmille, yhteisöllisyyttä ja yrittäjyyttä parhaimmillaan.Kivistön koulu

Tuomikatu 8

60100 Seinäjoki

06 1462332 (rehtori)

06 4162331(opettajat)

etunimi.sukunimi(at)edu.seinajoki.fi