+
Tulosta
Etusivu

Turvallista koulumatkaa!

5.8.2019, klo 12:09

Kirkkokujan raitin peruskorjaus ja kevyen liikenteen väylän korjaus


Kouluvuoden alkaessa Ylistaron Kirkkokujan raitin peruskorjaus ja kevyen liikenteen väylän rakentaminen on kesken. Tällä hetkellä KIRKON SUUNNASTA EI VOI PYÖRÄILLÄ TAI KÄVELLÄ KIRJA-MATIN KOULUUN. Tiellä on raskasta liikennettä, isoja työkoneita ja väylä on vielä liian vaarallinen kaikelle kevyelle liikenteelle ja pienille kulkijoille.
Vaasan suunnasta polkupyörällä tulevien kannattaa mennä valtatien viereistä kevyenliikenteen väylää pidemmälle Pappilankujan kohdalle ja tulla sitä kautta kouluun. Lapuan suunnasta tulevien kannattaa tulla Kaskiontien kautta kouluun koulun takapihan kautta. Jos tulee Kyttiksen ohi, niin myös Kaskiontien kautta kouluun.
Jos mahdollisesti tuotte lapset autolla kouluun, niin aina Kaskiontien kautta. Huomaattehan, että koulun takapihan parkkialue on tukkoinen ja siinä on runsaasti liikennettä, koska myös koulukuljetukset ohjataan kulkemaan sieltä. Varotaan kaikki vaarallisten tilanteiden syntymistä myös siellä. Koulun pihalle ei saa ajaa.

Uuden aidan pystytys kevyenliikenteen väylän ja koulunpihan väliin alkaa lähipäivinä.
Turvallista koulumatkaa!
Henna Malila, koulunjohtaja


Lue kommentointisäännöt ennen viestin kirjoittamista. Viestejä päivitetään ma─pe klo 8─15.45. Kaikki viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Kommentteihin ei vastata.

Mikä on paikka, mistä lainataan kirjoja?

Kommentit

Ei kommentteja